Şampiyon KÖPRÜBAŞI’ndan çıktı

Spor 12.04.2016 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şampiyon KÖPRÜBAŞI’ndan çıktı

Şampiyon KÖPRÜBAŞI’ndan çıktı

Bölgemizin önde gelen kuruluşlarından Köprübaşı Cağ Kebap Dünyası, takımlarımıza uğur getirmeye devam ediyor. Sezon içerisinde Darıca G.B ve Çayırovaspor’u misafir ederek, bölge sporuna katkı sunan Köprübaşı Cağ Kebap Dünyası, hem Darıca G.B’nin hem de Çayırovaspor’un coşkusuna ortak oluyor. ÇAYIROVASPOR İLK VE SON YEMEĞİNİ KÖPRÜBAŞI’NDA YEDİ  Hafta sonu hem Çayırovaspor hem de Darıca G.B’nin maçlarına giderek temsilcilerimize destek veren Köprübaşı Cağ Kebap Dünyası işletmecileri, her iki camianın coşkularına ortak oldular. Sezonun ilk yemeğini Köprübaşı’nda yiyen Çayırovaspor, Kartepe maçı öncesinde de maç kahvaltısını bu mekanda yaptı. Kartepe zaferiyle şampiyon olan yeşil siyahlılar, müthiş bir coşku yaşarken, 3.Lig Darıca G.B de Play-Off’un en ciddi adayı olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Şampiyon KÖPRÜBAŞI’ndan çıktı

Bölgemizin önde gelen kuruluşlarından Köprübaşı Cağ Kebap Dünyası, takımlarımıza uğur getirmeye devam ediyor. Sezon içerisinde Darıca G.B ve Çayırovaspor’u misafir ederek, bölge sporuna katkı sunan Köprübaşı Cağ Kebap Dünyası, hem Darıca G.B’nin hem de Çayırovaspor’un coşkusuna ortak oluyor.

ÇAYIROVASPOR İLK VE SON YEMEĞİNİ KÖPRÜBAŞI’NDA YEDİ

 Hafta sonu hem Çayırovaspor hem de Darıca G.B’nin maçlarına giderek temsilcilerimize destek veren Köprübaşı Cağ Kebap Dünyası işletmecileri, her iki camianın coşkularına ortak oldular. Sezonun ilk yemeğini Köprübaşı’nda yiyen Çayırovaspor, Kartepe maçı öncesinde de maç kahvaltısını bu mekanda yaptı. Kartepe zaferiyle şampiyon olan yeşil siyahlılar, müthiş bir coşku yaşarken, 3.Lig Darıca G.B de Play-Off’un en ciddi adayı olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.