Şampiyon yeni ligine merhaba diyor

Spor 21.09.2018 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyon yeni ligine merhaba diyor

Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni ligindeki ilk maçında Pazar günü sahasında Kartepe Belediyespor’u konuk edecek. Metin Oktay Stadı’nda mücadelenin başlama saati 17.00 olarak açıklandı.

Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni sezona yeni liginde merhaba diyecek. Geçen sezon muhteşem bir performans ortaya koyarak namağlup şampiyon ünvanıyla Süper Amatör Lig’e yükselen bordo beyazlılar, yeni sezonun ilk maçında Pazar günü sahasında Kartepe Belediyespor’u konuk edecek. Yeni transferleriyle ilk resmi maçına çıkacak olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, sezona 3 puanla başlamayı hedefliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’da başlayacak. YILDIZ: SON DÜDÜĞE KADAR MÜCADELE Hidropaks Gebze Tayfunspor Teknik Direktörü Fatih Yıldız yeni sezonun ilk maçı öncesinde yaptığı açıklamada, sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini kaydeden Yıldız, ‘’Artık çalışmalarımızın karşılığını alma vakti geldi. Oyuncularımız kendilerinden neler beklediğimizin farkındalar. Kartepe Belediyespor karşısında son düdüğe kadar mücadele edip sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz’’dedi.
Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni ligindeki ilk maçında Pazar günü sahasında Kartepe Belediyespor’u konuk edecek. Metin Oktay Stadı’nda mücadelenin başlama saati 17.00 olarak açıklandı.

Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni sezona yeni liginde merhaba diyecek. Geçen sezon muhteşem bir performans ortaya koyarak namağlup şampiyon ünvanıyla Süper Amatör Lig’e yükselen bordo beyazlılar, yeni sezonun ilk maçında Pazar günü sahasında Kartepe Belediyespor’u konuk edecek. Yeni transferleriyle ilk resmi maçına çıkacak olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, sezona 3 puanla başlamayı hedefliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 17.00’da başlayacak.

YILDIZ: SON DÜDÜĞE KADAR MÜCADELE

Hidropaks Gebze Tayfunspor Teknik Direktörü Fatih Yıldız yeni sezonun ilk maçı öncesinde yaptığı açıklamada, sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini kaydeden Yıldız, ‘’Artık çalışmalarımızın karşılığını alma vakti geldi. Oyuncularımız kendilerinden neler beklediğimizin farkındalar. Kartepe Belediyespor karşısında son düdüğe kadar mücadele edip sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.