Samsunlular Eğitimde!

Kocaeli 23.12.2019 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Samsunlular Eğitimde!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü tarafından verilen ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ çeşitli STK temsilcilerinin katılımı ile Gebze Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleşti. Eğitime Samsun Kocaeli Dernekleri Federasyonu'nu (SAKODEF) temsilen Aşkın KÖKSAL ve Fatih Akkaya'nın da katıldığı ve İki gün süren eğitimde, katılımcıların yaptığı çalışmalar ve kabul olmuş, tamamlanmış örnek bir hibe projesi katılımcılarla birlikte incelendi. EĞİTİM 2 GÜN SÜRDÜ Belediyelerin proje yazımı konusunda kendini geliştirebilecek ve proje üretebilecek tüm bölümlerinde görev yapan personele yönelik olarak düzenlenen eğitim, Endüstri Yüksek Mühendisi İbrahim Coşkun tarafından verildi. İki gün süren eğitimlerin ilk günü, proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı ve mantıksal çerçeve matrisi gibi konular verilen örnekler çerçevesinde detaylandırılarak işlendi. İkinci gün ise faaliyet planlaması, detaylandırılması gibi konulara değinildi ve personel gruplar halinde çalışmalar yaparak birer proje örneği hazırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü tarafından verilen ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ çeşitli STK temsilcilerinin katılımı ile Gebze Sivil Toplum Merkezi'nde gerçekleşti.

Eğitime Samsun Kocaeli Dernekleri Federasyonu'nu (SAKODEF) temsilen Aşkın KÖKSAL ve Fatih Akkaya'nın da katıldığı ve İki gün süren eğitimde, katılımcıların yaptığı çalışmalar ve kabul olmuş, tamamlanmış örnek bir hibe projesi katılımcılarla birlikte incelendi.

EĞİTİM 2 GÜN SÜRDÜ

Belediyelerin proje yazımı konusunda kendini geliştirebilecek ve proje üretebilecek tüm bölümlerinde görev yapan personele yönelik olarak düzenlenen eğitim, Endüstri Yüksek Mühendisi İbrahim Coşkun tarafından verildi. İki gün süren eğitimlerin ilk günü, proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı ve mantıksal çerçeve matrisi gibi konular verilen örnekler çerçevesinde detaylandırılarak işlendi. İkinci gün ise faaliyet planlaması, detaylandırılması gibi konulara değinildi ve personel gruplar halinde çalışmalar yaparak birer proje örneği hazırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.