Sanatsever Öğrencilere Oğuz’dan Tebrik

Darıca 05.11.2018 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sanatsever Öğrencilere Oğuz’dan Tebrik

Darıca Barış İlkokulu Görme Engelliler Sınıfı öğrencileri bağlama çalarak Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un takdirini topladı. Özverili bir şekilde bıkmadan, usanmadan bağlama derslerine devam eden öğrenciler öğretmenleri Erdoğan Şahinoğlu tarafından eğitim görüyor. Tecrübeli öğretmen Şahinoğlu öğrenciler ile yakından ilgilenerek, her bir öğrencinin iyi bağlama çalması için gerekli çalışmaları yapıyor. Bağlama tutkusu ile hayata tutunan öğrenciler sosyalleşerek yeni arkadaşlar ediniyorlar. Öğrencileri tek tek tebrik eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Herkese örnek olması gereken öğrencilerimiz, hayata küsmeden hayatla barışık yaşıyorlar.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI

Darıca Barış İlkokulu Görme Engelliler Sınıfı öğrencileri bağlama çalarak Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un takdirini topladı. Özverili bir şekilde bıkmadan, usanmadan bağlama derslerine devam eden öğrenciler öğretmenleri Erdoğan Şahinoğlu tarafından eğitim görüyor. Tecrübeli öğretmen Şahinoğlu öğrenciler ile yakından ilgilenerek, her bir öğrencinin iyi bağlama çalması için gerekli çalışmaları yapıyor. Bağlama tutkusu ile hayata tutunan öğrenciler sosyalleşerek yeni arkadaşlar ediniyorlar. Öğrencileri tek tek tebrik eden Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Herkese örnek olması gereken öğrencilerimiz, hayata küsmeden hayatla barışık yaşıyorlar.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.