Sancaklı, Dilovası’nda Destek İstedi!

Dilovası 03.06.2018 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sancaklı, Dilovası’nda Destek İstedi!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Dilovası’nda seçim çalışması gerçekleştirdi. Sancaklı, Dilovası Giresunlular Derneği’nin iftar programının konuğu oldu. Giresunlulardan 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek isteyen Sancaklı, Türkiye’nin bekasının önemine değindi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Dilovası Giresunlular Derneği’nin iftar programının konuğu oldu. Sahura kadar Dilovası’nda ziyaretler gerçekleştiren MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türkiye’nin bekasının önemine değinerek, “Her seçimin önemini anlatarak sizleri ikna etmeye çalışıyoruz. Ancak bu seçim gerçekten diğerlerine göre çok farklı. Uzun zamandır ülkemize saldırılar var. Hiçbir zaman bizim gelişmemizi çok istemiyorlar. Bu saldırılar son birkaç yıldır o kadar artı ki artık bu sorun beka meselesi oldu.” dedi. İKİNCİ BİR EVİMİZ YOK 15 Temmuz hain darbe girişimine değinen Sancaklı, “Bu seçimde Türkiye’nin yönü belli olacak. Bu seçimde oy verirken, hangi ittifakın ülkenin hayrınadır buna oy vermemiz gerekiyor. Bizler MHP’ye oy vermenizi istiyoruz. MHP ülke meselesi olduğu zaman siyaseti kenara bırakan, birinci önceliği vatanın bekası olan bir Partidir. 15 Temmuz’da hainler tarafından darbe girişimi oldu. O gece sadece Darbe girişimi değil, iç savaş provası da yapıldı. O gece Hainler Meclis’i bile bombaladı. Bu hainler Türkiye’yi Suriye haline getirmeye çalıştılar. Bu durumda Milletvekilliğinin, iş yerlerinin bindiğimiz arabaların hiçbir önemi kalmayacaktı. Ülkemizde 4 Milyon Suriyeli var, onlara sahip çıkan Bir Türkiye var. Ancak bizim gidecek ikinci, bir yerimiz yok. Ülkemizin bu hale gelmesine müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu. 15 TEMMUZ ÖNCESİNİ DONDURDUK MHP’nin Türkiye’nin yeniden güçlenmesi için 15 Temmuz öncesi siyasete bir çizgi çektiğini ifade eden Sancaklı, “Ülkemiz 15 Temmuz’da çok büyük bir darbe aldı. Hepimiz geleceğimiz ne olacak diye korku içindeydik. Büyük Türk Milleti, kolluk kuvvetlerimizle sokağa çıkarak, ülkemizin işgal edilmesini önledi. İç savaş provasını yendi. Devlet bey konu Ülke olunca her şeyi kenara bırakan bir adam. Bu olaydan sonra Devlet bey yaptığı eleştirileri dondurdu, 15 Temmuz öncesine bir çizgi çekti ve bu ülkeyi nasıl normal hale getirileceğine dair açıklamalar yaptı. Hükümetin yanında olarak bundan da taviz vermedi. Cumhur ittifakı neden kuruldu? Ülke sıkıntıdaydı. Belirsizlikten dolayı erken seçim kararı alındı. Bu ittifakın kurulma sebebi şu: Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü bir lider. Yanında da Ülkücü hareket ve Devlet bey var. Güçleri birleştirerek ülkenin bekası için ortak hareket etmeye başladılar. Ülke düzlüğe çıkana kadar birlikte hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Dilovası’nda seçim çalışması gerçekleştirdi. Sancaklı, Dilovası Giresunlular Derneği’nin iftar programının konuğu oldu. Giresunlulardan 24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek isteyen Sancaklı, Türkiye’nin bekasının önemine değindi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Dilovası Giresunlular Derneği’nin iftar programının konuğu oldu. Sahura kadar Dilovası’nda ziyaretler gerçekleştiren MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türkiye’nin bekasının önemine değinerek, “Her seçimin önemini anlatarak sizleri ikna etmeye çalışıyoruz. Ancak bu seçim gerçekten diğerlerine göre çok farklı. Uzun zamandır ülkemize saldırılar var. Hiçbir zaman bizim gelişmemizi çok istemiyorlar. Bu saldırılar son birkaç yıldır o kadar artı ki artık bu sorun beka meselesi oldu.” dedi.

İKİNCİ BİR EVİMİZ YOK

15 Temmuz hain darbe girişimine değinen Sancaklı, “Bu seçimde Türkiye’nin yönü belli olacak. Bu seçimde oy verirken, hangi ittifakın ülkenin hayrınadır buna oy vermemiz gerekiyor. Bizler MHP’ye oy vermenizi istiyoruz. MHP ülke meselesi olduğu zaman siyaseti kenara bırakan, birinci önceliği vatanın bekası olan bir Partidir. 15 Temmuz’da hainler tarafından darbe girişimi oldu. O gece sadece Darbe girişimi değil, iç savaş provası da yapıldı. O gece Hainler Meclis’i bile bombaladı. Bu hainler Türkiye’yi Suriye haline getirmeye çalıştılar. Bu durumda Milletvekilliğinin, iş yerlerinin bindiğimiz arabaların hiçbir önemi kalmayacaktı. Ülkemizde 4 Milyon Suriyeli var, onlara sahip çıkan Bir Türkiye var. Ancak bizim gidecek ikinci, bir yerimiz yok. Ülkemizin bu hale gelmesine müsaade etmeyeceğiz.” diye konuştu.

15 TEMMUZ ÖNCESİNİ DONDURDUK

MHP’nin Türkiye’nin yeniden güçlenmesi için 15 Temmuz öncesi siyasete bir çizgi çektiğini ifade eden Sancaklı, “Ülkemiz 15 Temmuz’da çok büyük bir darbe aldı. Hepimiz geleceğimiz ne olacak diye korku içindeydik. Büyük Türk Milleti, kolluk kuvvetlerimizle sokağa çıkarak, ülkemizin işgal edilmesini önledi. İç savaş provasını yendi. Devlet bey konu Ülke olunca her şeyi kenara bırakan bir adam. Bu olaydan sonra Devlet bey yaptığı eleştirileri dondurdu, 15 Temmuz öncesine bir çizgi çekti ve bu ülkeyi nasıl normal hale getirileceğine dair açıklamalar yaptı. Hükümetin yanında olarak bundan da taviz vermedi. Cumhur ittifakı neden kuruldu? Ülke sıkıntıdaydı. Belirsizlikten dolayı erken seçim kararı alındı. Bu ittifakın kurulma sebebi şu: Cumhurbaşkanı Erdoğan güçlü bir lider. Yanında da Ülkücü hareket ve Devlet bey var. Güçleri birleştirerek ülkenin bekası için ortak hareket etmeye başladılar. Ülke düzlüğe çıkana kadar birlikte hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.