Sancaklı “Teklif götüreceğiz”

Kocaeli 21.10.2016 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sancaklı “Teklif götüreceğiz”

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fitilini ateşlediği Başkanlık sistemi tartışmalarıyla alakalı Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı açıklama yaptı. Sancaklı teklifin içeriğini kimsenin bilmediğini ifade ederek, meclise gelmesini beklediklerini söyledi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Başkanlık sistemi tartışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Sancaklı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fitilini ateşlediği Başkanlık sistemi ve referandumla ilgili AK Parti’den gelecek teklife bakacaklarını söyledi. Konuyla ilgili Milletvekillerinin konuşmadıklarını belirten Sancaklı, “Gelecek olan Anayasa teklifini bakıp göreceğiz.”dedi. TARTIŞMALAR BİTSİN İSTİYORUZ Mevcut durumda Anayasanın ihlal edildiğini ve bu nedenle Genel başkan Devlet Bahçeli’nin konuyu açtığını belirten Sancaklı, “Teklif önümüze gelmeden bir şey konuşmak doğru değil. Tabi kamuoyunda birileri MHP’nin destek verdiğini konuşuyor ama işin aslı öyle değil. Destek veriyoruz diye bir şey yok. Şu anda kimse teklifin ne odluğunu bilmiyor, kendileri de bilmiyor. Anaysa teklifi Meclise gelince ne olacağını göreceğiz, biz de ona göre hareket edeceğiz. Genel Başkanımız ya 367 oy alıp kabul edilsin, ya da 330’u bulup referanduma sunulsun, ya da 330’un altında kalıp konu kapansın istiyor.”dedi. 2 GÜN KOCAELİ’DEYİM Kocaeli’ye uzak olmakla eleştirilen Sancaklı, bu durumla ilgili olarak da haftanın iki günü kentimizde olduğunu söyledi. MHP’nin Meclis’te 40 vekili olduğunu hatırlatan Sancaklı, 81 vilayete yetişmeye çalıştığını söyledi. 24 saat çalışma performansı içinde olduğunu dile getiren Sancaklı, kendisine bağlı 6 ilin bulunduğunu da belirterek bu illerle de yakından ilgilendiğini söyledi. Teşkilat arasında bir sıkıntının olmadığını ve sürekli görüşme halinde olduğunu dile getiren Sancaklı, yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söyledi.  
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fitilini ateşlediği Başkanlık sistemi tartışmalarıyla alakalı Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı açıklama yaptı. Sancaklı teklifin içeriğini kimsenin bilmediğini ifade ederek, meclise gelmesini beklediklerini söyledi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Başkanlık sistemi tartışmalarıyla alakalı açıklamalarda bulundu. Sancaklı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fitilini ateşlediği Başkanlık sistemi ve referandumla ilgili AK Parti’den gelecek teklife bakacaklarını söyledi. Konuyla ilgili Milletvekillerinin konuşmadıklarını belirten Sancaklı, “Gelecek olan Anayasa teklifini bakıp göreceğiz.”dedi.

TARTIŞMALAR BİTSİN İSTİYORUZ

Mevcut durumda Anayasanın ihlal edildiğini ve bu nedenle Genel başkan Devlet Bahçeli’nin konuyu açtığını belirten Sancaklı, “Teklif önümüze gelmeden bir şey konuşmak doğru değil. Tabi kamuoyunda birileri MHP’nin destek verdiğini konuşuyor ama işin aslı öyle değil. Destek veriyoruz diye bir şey yok. Şu anda kimse teklifin ne odluğunu bilmiyor, kendileri de bilmiyor. Anaysa teklifi Meclise gelince ne olacağını göreceğiz, biz de ona göre hareket edeceğiz. Genel Başkanımız ya 367 oy alıp kabul edilsin, ya da 330’u bulup referanduma sunulsun, ya da 330’un altında kalıp konu kapansın istiyor.”dedi.

2 GÜN KOCAELİ’DEYİM

Kocaeli’ye uzak olmakla eleştirilen Sancaklı, bu durumla ilgili olarak da haftanın iki günü kentimizde olduğunu söyledi. MHP’nin Meclis’te 40 vekili olduğunu hatırlatan Sancaklı, 81 vilayete yetişmeye çalıştığını söyledi. 24 saat çalışma performansı içinde olduğunu dile getiren Sancaklı, kendisine bağlı 6 ilin bulunduğunu da belirterek bu illerle de yakından ilgilendiğini söyledi. Teşkilat arasında bir sıkıntının olmadığını ve sürekli görüşme halinde olduğunu dile getiren Sancaklı, yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.