Sapanca’da can çekişen köpeklerin görüntüleri olay oldu!

Kocaeli 02.11.2016 - 08:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sapanca’da can çekişen köpeklerin görüntüleri olay oldu!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde çekilen ve sosyal medyada hayvanseverlerin tepkisine neden olan, köpeklerin can çekiştikleri görüntülerle ilgili Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Aydın Yıldız açıklama yaptı. Yıldız, sosyal medyada yer alan görüntülerin kendileriyle alakalarının olmadığını ifade etti. Büyük tepki yaratan olay SapancadaKatliamvar hastagi ile TT oldu.

Olayın, Sapanca Kırkpınar’da meydana geldiği ve 4 sokak köpeğinin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlendiği belirtilmişti. Çevredeki hayvanseverler tarafından bulunan köpekler veterinerlikte tedavi altına alınmış olmasına karşın, aralarından 1 tanesi ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.   Sosyal medyada ise, köpeklerin can çekişme anlarına ilişkin görüntüler çok büyük yankı uyandırmıştı. Konu Twitter’da trend topic olurken, Ekşisözlük’te ve birçok haber sitesinde yer aldı.   “SAKARYA BELEDİYESİ’NİN HİÇBİR İLGİSİ YOK” Konuya ilişkin ise Sapanca Zabıta Müdürü Aydın Yıldız açıklama yaptı. Aydın Yıldız, yaşanılan olayla Sapanca Belediyesi'nin hiçbir ilgisinin olmadığını açıkladı. Sapanca Belediyesi'nin sokak hayvanları için Sakarya ilçeleri içinde tek rehabilitasyon merkezini açtığını hatırlatan Zabıta Müdürü Yıldız, sokak hayvanlarına hizmet vermek amacıyla daha önceki belediye meclis toplantısında da ücreti bir veterinerin bu işe tahsis edilmesi kararının alındığını belirtti. Olay yerindeki zabıta ekibinin gelen ihbar üzerine söz konusu bölgeye gittiğini ifade eden Yıldız, ekiplerin ilçe genelinde bu ve buna benzer olayların yaşanmasını engellemek amacıyla yirmi dört saat rutin kontrollerini sürdürdüğünü kaydetti. Yıldız, iddia edilen olay mahallindeki sokak hayvanları için daha önce de sokak sakinlerinin birbirlerini Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na ve Belediye'ye şikayette bulunduklarını, hayvanlara yapılan muameleyi şiddetle kınadıklarını ve bu konuda belediye olarak konunun üzerine gidileceğini sözlerine ekledi.
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde çekilen ve sosyal medyada hayvanseverlerin tepkisine neden olan, köpeklerin can çekiştikleri görüntülerle ilgili Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Aydın Yıldız açıklama yaptı. Yıldız, sosyal medyada yer alan görüntülerin kendileriyle alakalarının olmadığını ifade etti. Büyük tepki yaratan olay SapancadaKatliamvar hastagi ile TT oldu.

Olayın, Sapanca Kırkpınar’da meydana geldiği ve 4 sokak köpeğinin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlendiği belirtilmişti. Çevredeki hayvanseverler tarafından bulunan köpekler veterinerlikte tedavi altına alınmış olmasına karşın, aralarından 1 tanesi ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

 

Sosyal medyada ise, köpeklerin can çekişme anlarına ilişkin görüntüler çok büyük yankı uyandırmıştı. Konu Twitter’da trend topic olurken, Ekşisözlük’te ve birçok haber sitesinde yer aldı.

 

“SAKARYA BELEDİYESİ’NİN HİÇBİR İLGİSİ YOK”

Konuya ilişkin ise Sapanca Zabıta Müdürü Aydın Yıldız açıklama yaptı. Aydın Yıldız, yaşanılan olayla Sapanca Belediyesi'nin hiçbir ilgisinin olmadığını açıkladı.

Sapanca Belediyesi'nin sokak hayvanları için Sakarya ilçeleri içinde tek rehabilitasyon merkezini açtığını hatırlatan Zabıta Müdürü Yıldız, sokak hayvanlarına hizmet vermek amacıyla daha önceki belediye meclis toplantısında da ücreti bir veterinerin bu işe tahsis edilmesi kararının alındığını belirtti.

Olay yerindeki zabıta ekibinin gelen ihbar üzerine söz konusu bölgeye gittiğini ifade eden Yıldız, ekiplerin ilçe genelinde bu ve buna benzer olayların yaşanmasını engellemek amacıyla yirmi dört saat rutin kontrollerini sürdürdüğünü kaydetti.

Yıldız, iddia edilen olay mahallindeki sokak hayvanları için daha önce de sokak sakinlerinin birbirlerini Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na ve Belediye'ye şikayette bulunduklarını, hayvanlara yapılan muameleyi şiddetle kınadıklarını ve bu konuda belediye olarak konunun üzerine gidileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.