SARI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Darıca 05.12.2016 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SARI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Zeki Sarı’nın oğlu Sedat, Erkan ailesinin güzel kızları Suna ile hayatını birleştirdi. Birbirlerine çok yakışan çiftlerin düğün merasimine katılım yoğun olurken, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da çiftlerin nikah şahitliğini yaptı.

          Sarı ailesinin yakışıklı oğulları Sedat ile Erkan ailesinin güzeller güzeli kızları Suna, dün akşam düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdiler. Birbirlerine çok yakışan çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, düğün merasimine iş, siyaset ve spor camiası başta olmak üzere bir çok davetli katıldı. DÜĞÜN DOLDU TAŞTI Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün törenine, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilat yöneticileri, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, HDP Darıca ilçe Başkanı Hikmet Koçak ve teşkilat yöneticileri, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca G.B Başkanvekili Abdullah Örs, belediye meclis üyeleri ile Sarı ve Erkan ailesinin yakınları katıldı. VEKİL YAMAN ŞAHİTLİK YAPTI Suna&Sedat çiftinin nikah şahitliğini yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı konuşmada, genç çiftlere bol bol nasihatlarda bulunarak yuvalarından aşk ve sevgiyi eksik etmemeleri gerektiğini söyledi.  Genç çiftlerin nikah akdini gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk önerisini hatırlatarak Suna&Sedat çiftine mutluluklar diledi.                      
Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Zeki Sarı’nın oğlu Sedat, Erkan ailesinin güzel kızları Suna ile hayatını birleştirdi. Birbirlerine çok yakışan çiftlerin düğün merasimine katılım yoğun olurken, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da çiftlerin nikah şahitliğini yaptı.

 

 

 

 

 

Sarı ailesinin yakışıklı oğulları Sedat ile Erkan ailesinin güzeller güzeli kızları Suna, dün akşam düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdiler. Birbirlerine çok yakışan çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, düğün merasimine iş, siyaset ve spor camiası başta olmak üzere bir çok davetli katıldı.

DÜĞÜN DOLDU TAŞTI

Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün törenine, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve teşkilat yöneticileri, CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, HDP Darıca ilçe Başkanı Hikmet Koçak ve teşkilat yöneticileri, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca G.B Başkanvekili Abdullah Örs, belediye meclis üyeleri ile Sarı ve Erkan ailesinin yakınları katıldı.

VEKİL YAMAN ŞAHİTLİK YAPTI

Suna&Sedat çiftinin nikah şahitliğini yapan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman yaptığı konuşmada, genç çiftlere bol bol nasihatlarda bulunarak yuvalarından aşk ve sevgiyi eksik etmemeleri gerektiğini söyledi.  Genç çiftlerin nikah akdini gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk önerisini hatırlatarak Suna&Sedat çiftine mutluluklar diledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.