Sarı’dan örnek misafirperverlik

Spor 06.03.2016 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarı’dan örnek misafirperverlik

Darıca Gençlerbirliği’ni hiçbir maçta yalnız bırakmayan emektar yönetici Zeki Sarı, bugün oynanan Sandıklıspor maçında da tribündeki yerini aldı.

Bir dönem Trabzonspor, Bursaspor ve Kocaelispor başta olmak üzere bir çok Süper Lig takımında forma giyen, eski milli futbolcu Selim Özer’in çalıştırdığı Sandıklıspor’u evinde ağırlayan Darıca G.B’de yönetici Zeki Sarı, konuk ekiple yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Aynı zamanda Zeki Sarı’nın yeğeni olan Teknik Direktör Selim Özer, Darıca’da deyim yerindeyse kendi evinde gibi ağırlandı. Maç öncesinde Teknik Direktör Ramazan Silin de ev sahibi olarak Selim Özer’in yanına giderek başarılar diledi. SARI: BİZ BU İŞE İNANDIK Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Darıca G.B yöneticisi Zeki Sarı, Sandıklıspor’la dostça geçen bir maç oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Her geçen hafta adım adım hedeflerine yaklaştıklarını belirten Sarı, ‘’Darıca G.B ailesi olarak biz bu işe inandık. Yönetim, teknik ekip ve futbolcularımızla güzel bir bağımız var. Biz her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. 34 haftanın sonunda önce Play-Off hattının içinde, ardından da Play-Off’lardan2.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum’’ dedi. YEĞENİ SELİM ÖZER’LE YAKINDAN İLGİLENDİ Yakın akrabası olan Teknik Direktör Selim Özer’le yakından ilgilenen Özer’in ve zor şartlar altında görev yaptığını vurgulayan Sarı, ‘’Selim Hoca’mızın futbol bilgi ve birikiminin konuşmaya gerek dahi yok. Türk futbolunda kendisini kabul ettirmiş bir isim. Selim Hocamız Sandıklıspor’un bu sezonki 6.hocası. Gerçekten zor bir dönemden geçiyorlar. İşi hiç kolay değil elbette, kendisine ligin kalan haftalarında başarılar diliyorum’’dedi.
Darıca Gençlerbirliği’ni hiçbir maçta yalnız bırakmayan emektar yönetici Zeki Sarı, bugün oynanan Sandıklıspor maçında da tribündeki yerini aldı.

Bir dönem Trabzonspor, Bursaspor ve Kocaelispor başta olmak üzere bir çok Süper Lig takımında forma giyen, eski milli futbolcu Selim Özer’in çalıştırdığı Sandıklıspor’u evinde ağırlayan Darıca G.B’de yönetici Zeki Sarı, konuk ekiple yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Aynı zamanda Zeki Sarı’nın yeğeni olan Teknik Direktör Selim Özer, Darıca’da deyim yerindeyse kendi evinde gibi ağırlandı. Maç öncesinde Teknik Direktör Ramazan Silin de ev sahibi olarak Selim Özer’in yanına giderek başarılar diledi.

SARI: BİZ BU İŞE İNANDIK

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Darıca G.B yöneticisi Zeki Sarı, Sandıklıspor’la dostça geçen bir maç oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Her geçen hafta adım adım hedeflerine yaklaştıklarını belirten Sarı, ‘’Darıca G.B ailesi olarak biz bu işe inandık. Yönetim, teknik ekip ve futbolcularımızla güzel bir bağımız var. Biz her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. 34 haftanın sonunda önce Play-Off hattının içinde, ardından da Play-Off’lardan2.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum’’ dedi.

YEĞENİ SELİM ÖZER’LE YAKINDAN İLGİLENDİ

Yakın akrabası olan Teknik Direktör Selim Özer’le yakından ilgilenen Özer’in ve zor şartlar altında görev yaptığını vurgulayan Sarı, ‘’Selim Hoca’mızın futbol bilgi ve birikiminin konuşmaya gerek dahi yok. Türk futbolunda kendisini kabul ettirmiş bir isim. Selim Hocamız Sandıklıspor’un bu sezonki 6.hocası. Gerçekten zor bir dönemden geçiyorlar. İşi hiç kolay değil elbette, kendisine ligin kalan haftalarında başarılar diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.