GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sarıbay’dan Ünlü’ye tepki!

Kocaeli 24.04.2019 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sarıbay’dan Ünlü’ye tepki!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl başkanı Aydın Ünlü’ye tepki gösterdi. Sarıbay, CHP’nin ilkelerinden taviz vermediğini ifade ederek Aydın Ünlü’ye sorular yöneltti.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den gelen açıklamalar CHP kanadında infiale neden oldu. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yalana ortak olmuş ve yine aynı iftiraları sürdürdüğü bir açıklama yapmıştır. Arşivleri biraz karıştırdığımızda iktidarın, terör örgütü elebaşı olan kişi için ‘Sayın’ ifadesi kullandığı, bir takım seçim mitinglerinde bu kişinin posterlerinin asılmasına izin verdiği, yine iktidarın cemaatle yan yana yürüdüğü dönemlerde Aydın Ünlü’nün yaptığı karşıt açıklamaları bulabiliriz. AYDIN ÜNLÜ’YE SORDU Aydın Ünlü’ye sormak istiyorum; geçmişte türlü türlü ortaklıklar için iktidara yaptığınız karşıt açıklamalardan sonra ne değişti? 2017 yılında PKK ve YPG destekçisi, finansçısı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani cumhurbaşkanı ile görüşmek için İstanbul Atatürk Havaalanı’na indiğinde burada ve Ankara Esenboğa Havaalanı’nda, Devlet Konuk Evi’nde sözde kürdistan bayrağı göndere çekildiğinde neden sustunuz? Dilinizden bir türlü düşürmediğiniz ithamınız olan HDP ile aynı kareye girmek bir yana, sınır kapılarında iktidar mensupları tarafından teröristler karşılandığında bizlerle nasıl bu olayın kabul edilemez olduğunu savunduğunuzu hatırlayın. Bu yaşananları size unutturan nedir? İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEYİZ Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 6 ilkesi olan Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devrimcilik, Milliyetçilik ve Devletçilik doğrultusunda asla şiarımızdan taviz vermeden, kimseyi ötekileştirmeden, bu vatan toprağında yaşayan herkesi kucaklayacak söylem ve çalışmalara imza atmaya, milli değerlerimize, kültürümüze, şehitlerimize, tüm vatan kahramanlarımıza ve vatandaşlarımızın haklarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizim yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür, başka kimse haddi olmayan bir yol göstericiliğine soyunmaya kalkışmasın”
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl başkanı Aydın Ünlü’ye tepki gösterdi. Sarıbay, CHP’nin ilkelerinden taviz vermediğini ifade ederek Aydın Ünlü’ye sorular yöneltti.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’ye tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den gelen açıklamalar CHP kanadında infiale neden oldu. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yalana ortak olmuş ve yine aynı iftiraları sürdürdüğü bir açıklama yapmıştır. Arşivleri biraz karıştırdığımızda iktidarın, terör örgütü elebaşı olan kişi için ‘Sayın’ ifadesi kullandığı, bir takım seçim mitinglerinde bu kişinin posterlerinin asılmasına izin verdiği, yine iktidarın cemaatle yan yana yürüdüğü dönemlerde Aydın Ünlü’nün yaptığı karşıt açıklamaları bulabiliriz.

AYDIN ÜNLÜ’YE SORDU

Aydın Ünlü’ye sormak istiyorum; geçmişte türlü türlü ortaklıklar için iktidara yaptığınız karşıt açıklamalardan sonra ne değişti? 2017 yılında PKK ve YPG destekçisi, finansçısı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani cumhurbaşkanı ile görüşmek için İstanbul Atatürk Havaalanı’na indiğinde burada ve Ankara Esenboğa Havaalanı’nda, Devlet Konuk Evi’nde sözde kürdistan bayrağı göndere çekildiğinde neden sustunuz? Dilinizden bir türlü düşürmediğiniz ithamınız olan HDP ile aynı kareye girmek bir yana, sınır kapılarında iktidar mensupları tarafından teröristler karşılandığında bizlerle nasıl bu olayın kabul edilemez olduğunu savunduğunuzu hatırlayın. Bu yaşananları size unutturan nedir?

İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEYİZ

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 6 ilkesi olan Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devrimcilik, Milliyetçilik ve Devletçilik doğrultusunda asla şiarımızdan taviz vermeden, kimseyi ötekileştirmeden, bu vatan toprağında yaşayan herkesi kucaklayacak söylem ve çalışmalara imza atmaya, milli değerlerimize, kültürümüze, şehitlerimize, tüm vatan kahramanlarımıza ve vatandaşlarımızın haklarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizim yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür, başka kimse haddi olmayan bir yol göstericiliğine soyunmaya kalkışmasın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.