Sarıbay: “İzinsiz işin içinde olmayız”

Kocaeli 24.02.2016 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıbay: “İzinsiz işin içinde olmayız”

CHP İl Yönetim Kurulu’nun haftalık toplantısı öncesi, İl başkanı Cengiz Sarıbay, çeşitli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıbay, geçen hafta Cerattepe yürüyüşü ile ilgili eylem sırasında yaşanan polis müdahalesini değerlendirdi, izinsiz ve korsan hiçbir işin içinde olmayacaklarını söyledi. MÜDAHALEDE ORADAN AYRILDIK CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “- O gün bize eyleme katılıp, katılmayacağımız soruldu. Biz destek vereceğimizi söyledik. O gün olay yerine gittiğimizde arkadaşları polislerle tartışırken gördük. Polisler ise bize, eylemin izinsiz olduğundan dolayı izin veremeyeceklerini belirtti. Arkadaşlar yürümekte ısrar edince polis müdahalesi yaşandı. Müdahale ortamında biz oradan ayrıldık. Parti olarak korsan olan hiçbir yürüyüşe destek vermeyeceğiz”  ANAYASA ÇALIŞMALARI  Anayasa çalışmaları konusunda değerlendirmede bulunan Cengiz Sarıbay, “Anayasa değişikliğini başkanlık sistemi üzerine kurmuşlar. Şu an tek adam modeli var. Parlamenter sistem başkanlık sistemi yürütülmekte. Biz buna karşı çıkmaya devam edeceğiz” dedi. BBP’li Ercan Keleş’in Genel başkan Kılıçdaroğlu hakkında sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamaya ise Sarıbay, “CHP, Türkiye’de demokrasiye inanan ve özümseyen bir partidir. Bunun dışında diğer partiler, AKP’nin arka bahçesidir, BPP ise bunlardan biridir. Yaptığı terbiyesizliktir, ben onun seviyesine düşmek istemiyorum” açıklamasını yaptı. 

CHP İl Yönetim Kurulu’nun haftalık toplantısı öncesi, İl başkanı Cengiz Sarıbay, çeşitli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıbay, geçen hafta Cerattepe yürüyüşü ile ilgili eylem sırasında yaşanan polis müdahalesini değerlendirdi, izinsiz ve korsan hiçbir işin içinde olmayacaklarını söyledi.

MÜDAHALEDE ORADAN AYRILDIK

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“- O gün bize eyleme katılıp, katılmayacağımız soruldu. Biz destek vereceğimizi söyledik. O gün olay yerine gittiğimizde arkadaşları polislerle tartışırken gördük. Polisler ise bize, eylemin izinsiz olduğundan dolayı izin veremeyeceklerini belirtti. Arkadaşlar yürümekte ısrar edince polis müdahalesi yaşandı. Müdahale ortamında biz oradan ayrıldık. Parti olarak korsan olan hiçbir yürüyüşe destek vermeyeceğiz” 

ANAYASA ÇALIŞMALARI 

Anayasa çalışmaları konusunda değerlendirmede bulunan Cengiz Sarıbay, “Anayasa değişikliğini başkanlık sistemi üzerine kurmuşlar. Şu an tek adam modeli var. Parlamenter sistem başkanlık sistemi yürütülmekte. Biz buna karşı çıkmaya devam edeceğiz” dedi. BBP’li Ercan Keleş’in Genel başkan Kılıçdaroğlu hakkında sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamaya ise Sarıbay, “CHP, Türkiye’de demokrasiye inanan ve özümseyen bir partidir. Bunun dışında diğer partiler, AKP’nin arka bahçesidir, BPP ise bunlardan biridir. Yaptığı terbiyesizliktir, ben onun seviyesine düşmek istemiyorum” açıklamasını yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.