Sarıbay: ‘Korkmadan, yılmadan, sinmeden devam edeceğiz’

Kocaeli 27.08.2016 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sarıbay: ‘Korkmadan, yılmadan, sinmeden devam edeceğiz’

Artvin’e giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna silahlı saldırı düzenlendi.

  Saldırı sonucu konvoyu korumak amacıyla karşılık veren askerlerden biri şehit oldu. İki asker ise yaralandı. Kocaeli CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay saldırı ile ilgili yazılı açıklama yaparak, “Terör belasının son bulduğu laik ve demokratik Türkiye mücadelemize korkmadan, yılmadan ve sinmeden devam edeceğiz.” dedi.   ‘YOLUMUZDAN ALIKOYAMAZ’ Hiçbir saldırı bizleri yolumuzdan alıkoyamaz diye belirten Sarıbay, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partililerimiz ve güvenlik güçlerimize yönelik Artvin’de yapılan hain saldırıyı kınıyoruz. Terör belasının son bulduğu laik ve demokratik Türkiye mücadelemize korkmadan, yılmadan ve sinmeden devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin tüm kurumlarıyla var olması için dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda mücadelesini sürdürecektir. Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan alıkoyamaz.” diye konuştu.   ‘GEÇMİŞ OLSUN’ Saldırıyı gerçekleştirenlerin en yakın zamanda ortaya çıkarılması gerektiğini söyleyen Sarıbay, “Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler ve arkasındaki güçlerin en yakın zamanda ortaya çıkarılmasını talep ediyoruz. Şehit düşen askerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu vesile ile saldırıya maruz kalan Sayın Genel Başkanımıza, partililerimize, güvenlik görevlilerimize geçmiş olsun diyoruz.” ifadelerini kullandı.  
Artvin’e giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna silahlı saldırı düzenlendi.
 

Saldırı sonucu konvoyu korumak amacıyla karşılık veren askerlerden biri şehit oldu. İki asker ise yaralandı. Kocaeli CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay saldırı ile ilgili yazılı açıklama yaparak, “Terör belasının son bulduğu laik ve demokratik Türkiye mücadelemize korkmadan, yılmadan ve sinmeden devam edeceğiz.” dedi.
 

‘YOLUMUZDAN ALIKOYAMAZ’
Hiçbir saldırı bizleri yolumuzdan alıkoyamaz diye belirten Sarıbay, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partililerimiz ve güvenlik güçlerimize yönelik Artvin’de yapılan hain saldırıyı kınıyoruz. Terör belasının son bulduğu laik ve demokratik Türkiye mücadelemize korkmadan, yılmadan ve sinmeden devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin tüm kurumlarıyla var olması için dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda mücadelesini sürdürecektir. Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan alıkoyamaz.” diye konuştu.
 

‘GEÇMİŞ OLSUN’
Saldırıyı gerçekleştirenlerin en yakın zamanda ortaya çıkarılması gerektiğini söyleyen Sarıbay, “Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler ve arkasındaki güçlerin en yakın zamanda ortaya çıkarılmasını talep ediyoruz. Şehit düşen askerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu vesile ile saldırıya maruz kalan Sayın Genel Başkanımıza, partililerimize, güvenlik görevlilerimize geçmiş olsun diyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.