GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Şayir hastaları ziyaret etti

Dilovası 29.01.2019 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şayir hastaları ziyaret etti

AK Parti Dilovası İlçe SKM programları kapsamında Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir Dilovası Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti.

AK Parti Dilovası İlçe SKM programları kapsamında Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir Dilovası Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ziyareti programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir’e eşlik etti. HER FIRSATTA YANLARINDAYIZ Hastane ziyaretlerinde hastalarla sohbet eden Başkan Adayı Şayir, “Her fırsatta halkımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de Dilovası Devlet Hastanesi’nde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Hastanemizde yatan hasta ve refakatçilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Taleplerine çözüm üretmeye çalıştık. Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin” dedi.
AK Parti Dilovası İlçe SKM programları kapsamında Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir Dilovası Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti.

AK Parti Dilovası İlçe SKM programları kapsamında Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir Dilovası Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ziyareti programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir’e eşlik etti.

HER FIRSATTA YANLARINDAYIZ
Hastane ziyaretlerinde hastalarla sohbet eden Başkan Adayı Şayir, “Her fırsatta halkımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de Dilovası Devlet Hastanesi’nde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Hastanemizde yatan hasta ve refakatçilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Taleplerine çözüm üretmeye çalıştık. Rabbim bütün hastalarımıza şifa versin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.