Schneider Gebze'de Etkinlik Düzenledi

28.06.2016 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Schneider Gebze'de Etkinlik Düzenledi

Etkinlik kapsamında kadın çalışanları iş hayatındaki kadın algısının yanı sıra anne ve eş olarak zorluklara karşı kariyer gelişiminin nasıl olabileceği konusundaki fikirlerini şirket yönetimine aktardılar.

Schneider Electric, "eaSE Her Life - Kadının Hayatını Kolaylaştır" sloganı ile Ülke Başkanı Bora Tuncer liderliğinde başlattığı proje kapsamında Çayırova Fabrikası kadın çalışanlarına yönelik bir panel gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Schneider Electric kadın çalışanları iş hayatındaki kadın algısının yanı sıra anne ve eş olarak zorluklara karşı kariyer gelişiminin nasıl olabileceği konusundaki fikirlerini şirket yönetimine aktardılar. Schneider Electric'in, 23 bin'den fazla erkek çalışanının, Birleşmiş MilletlerToplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi BM Kadın tarafından cinsiyet eşitliği için başlatılan dayanışma hareketi olan #HeForShe çevrimiçi dilekçesini imzalamasının ardından, Schneider Electric Türkiye'nin "eaSE Her Life" (Kadının Hayatını Kolaylaştır) sloganıyla, şirket bünyesinde başlattığı girişim kapsamında etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda 15 Haziran 2016 tarihinde Schneider Electric Gebze Trafo Fabrikası'nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında yapılan panele katılan Fabrika Direktörü Alexandre Bakic Türkiye'de çalışan kadın olmanın büyük bir özveri, cesaret ve çaba gerektirdiğini belirtirken, "Kadın çalışanlarımız sahip olduğu pozitif özellikleriyle çalışma hayatına çok önemli katkılarda bulunuyor. Gönül istiyor ki önümüzdeki dönemlerde fabrikamızda çalışan kadın sayısı daha da artsın ve bu salonu daha fazla kadın çalışan ile dolduralım. Bunu gönülden destekliyorum"dedi. Erkek çalışanların katkıda bulunduğu cinsiyet eşitliği dayanışma hareketi #HeForShe kapsamında gerçekleştirilen eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır girişiminde de Schneider Electric Türkiye'nin erkek çalışanları öncü rol oynuyor. Schneider Electric Gebze Trafo Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Süel'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak Teklif Hazırlama Departman Müdürü Seyfi Özcan, Proje Yönetimi ve Dizayn Departman Müdürü Umut Yıldırım, Satınalma Departman Müdürü Hakan Erhan ve Tedarik Zinciri Departman Müdürü Serkan Balta katıldı. Panele konuşmacı olarak katılan ve eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır girişimine destek veren erkek yöneticiler, özellikle Türkiye'de kadınların çalışma hayatı içinde yer almalarının çok önemli olduğu ve bunun aynı zamanda Türkiye'nin sosyo-ekonomik gelişimine büyük katkılar sağlayacağını belirttiler. Schneider Electric Türkiye İK ekibi "eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır" girişimi kapsamında etkinliklere 2016 yılı boyunca devam edecek.
Etkinlik kapsamında kadın çalışanları iş hayatındaki kadın algısının yanı sıra anne ve eş olarak zorluklara karşı kariyer gelişiminin nasıl olabileceği konusundaki fikirlerini şirket yönetimine aktardılar.

Schneider Electric, "eaSE Her Life - Kadının Hayatını Kolaylaştır" sloganı ile Ülke Başkanı Bora Tuncer liderliğinde başlattığı proje kapsamında Çayırova Fabrikası kadın çalışanlarına yönelik bir panel gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında Schneider Electric kadın çalışanları iş hayatındaki kadın algısının yanı sıra anne ve eş olarak zorluklara karşı kariyer gelişiminin nasıl olabileceği konusundaki fikirlerini şirket yönetimine aktardılar.

Schneider Electric'in, 23 bin'den fazla erkek çalışanının, Birleşmiş MilletlerToplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlenmesi Birimi BM Kadın tarafından cinsiyet eşitliği için başlatılan dayanışma hareketi olan #HeForShe çevrimiçi dilekçesini imzalamasının ardından, Schneider Electric Türkiye'nin "eaSE Her Life" (Kadının Hayatını Kolaylaştır) sloganıyla, şirket bünyesinde başlattığı girişim kapsamında etkinlikler devam ediyor.

Bu kapsamda 15 Haziran 2016 tarihinde Schneider Electric Gebze Trafo Fabrikası'nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında yapılan panele katılan Fabrika Direktörü Alexandre Bakic Türkiye'de çalışan kadın olmanın büyük bir özveri, cesaret ve çaba gerektirdiğini belirtirken, "Kadın çalışanlarımız sahip olduğu pozitif özellikleriyle çalışma hayatına çok önemli katkılarda bulunuyor. Gönül istiyor ki önümüzdeki dönemlerde fabrikamızda çalışan kadın sayısı daha da artsın ve bu salonu daha fazla kadın çalışan ile dolduralım. Bunu gönülden destekliyorum"dedi.

Erkek çalışanların katkıda bulunduğu cinsiyet eşitliği dayanışma hareketi #HeForShe kapsamında gerçekleştirilen eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır girişiminde de Schneider Electric Türkiye'nin erkek çalışanları öncü rol oynuyor. Schneider Electric Gebze Trafo Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Süel'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak Teklif Hazırlama Departman Müdürü Seyfi Özcan, Proje Yönetimi ve Dizayn Departman Müdürü Umut Yıldırım, Satınalma Departman Müdürü Hakan Erhan ve Tedarik Zinciri Departman Müdürü Serkan Balta katıldı. Panele konuşmacı olarak katılan ve eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır girişimine destek veren erkek yöneticiler, özellikle Türkiye'de kadınların çalışma hayatı içinde yer almalarının çok önemli olduğu ve bunun aynı zamanda Türkiye'nin sosyo-ekonomik gelişimine büyük katkılar sağlayacağını belirttiler.

Schneider Electric Türkiye İK ekibi "eaSE Her Life – Kadının Hayatını Kolaylaştır" girişimi kapsamında etkinliklere 2016 yılı boyunca devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.