Sefa Uztürk’ün beyin ölümü gerçekleşti

Kocaeli 27.01.2016 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sefa Uztürk’ün beyin ölümü gerçekleşti

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk’ün oğlu Sefa Uztürk’ün (17) beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk’ün 17 yaşındaki oğlu Sefa Uztürk, arkadaşları ile karda oynadıktan sonra başının döndüğünü ve midesinin bulandığını söyleyerek bayılmıştı. Ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Sefa Uztürk’e beyin kanaması teşhisi konuldu. Tansiyonunun yükselmesi sonrası beyninde bir damarın pıhtılaşma nedeniyle tıkandığı öğrenilen gencin ameliyata alınacağı duyurulmuştu. Ameliyatın beyin ölümü riski içermesi nedeniyle yoğun bakımda tutulan Seda Uztürk’ten kötü haber geldi. Alınan bilgilere göre; talihsiz gencin beyin ölümü gerçekleşti. KAYNAK: MANŞET KOCAELİ
AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk’ün oğlu Sefa Uztürk’ün (17) beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk’ün 17 yaşındaki oğlu Sefa Uztürk, arkadaşları ile karda oynadıktan sonra başının döndüğünü ve midesinin bulandığını söyleyerek bayılmıştı. Ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Sefa Uztürk’e beyin kanaması teşhisi konuldu. Tansiyonunun yükselmesi sonrası beyninde bir damarın pıhtılaşma nedeniyle tıkandığı öğrenilen gencin ameliyata alınacağı duyurulmuştu. Ameliyatın beyin ölümü riski içermesi nedeniyle yoğun bakımda tutulan Seda Uztürk’ten kötü haber geldi. Alınan bilgilere göre; talihsiz gencin beyin ölümü gerçekleşti.

KAYNAK: MANŞET KOCAELİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.