Şehidimiz Raşit Yücel Kayseri'den uğurlandı

Kocaeli 18.12.2016 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şehidimiz Raşit Yücel Kayseri'den uğurlandı

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Ulaştırma Er Raşit Yücel naaşı Kocaeli’ye gönderildi. Kayseri’de dün izne çıkan askerleri taşıyan belediye otobüsüne yönelik terör saldırısında şehit olan 5 asker için tören düzenlendi.  12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda düzenlenen törende Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Kayseri milletvekilleri, şehitlerin yakınları ve askeri erkan hazır bulundu. Saygı duruşunun ardından şehitlerin özgeçmişleri okundu. İl Müftüsü Şahin Güven’in duasının ardından şehitler memleketlerine uğurlandı. Törene katılan şehit aileleri şehitlerin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehitlerden Ulaştırma Çavuş Göksal Mustafa Ağaçyetiştiren İstanbul’da, Şehit Piyade Çavuş Arif Tuğ Erzurum’da, Şehit Piyade Onbaşı Mustafa Cihan Osmaniye’de, Şehit Uğur Korkmaz Rize’de, Şehit Ulaştırma Er Raşit Yücel ise Kocaeli’nde defnedilecek.  

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Ulaştırma Er Raşit Yücel naaşı Kocaeli’ye gönderildi.

Kayseri’de dün izne çıkan askerleri taşıyan belediye otobüsüne yönelik terör saldırısında şehit olan 5 asker için tören düzenlendi.  12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’nda düzenlenen törende Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Kayseri milletvekilleri, şehitlerin yakınları ve askeri erkan hazır bulundu. Saygı duruşunun ardından şehitlerin özgeçmişleri okundu. İl Müftüsü Şahin Güven’in duasının ardından şehitler memleketlerine uğurlandı. Törene katılan şehit aileleri şehitlerin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Şehitlerden Ulaştırma Çavuş Göksal Mustafa Ağaçyetiştiren İstanbul’da, Şehit Piyade Çavuş Arif Tuğ Erzurum’da, Şehit Piyade Onbaşı Mustafa Cihan Osmaniye’de, Şehit Uğur Korkmaz Rize’de, Şehit Ulaştırma Er Raşit Yücel ise Kocaeli’nde defnedilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.