ŞEHİDİN ANNESİ FENALAŞTI!

Gebze (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.01.2016 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİDİN ANNESİ FENALAŞTI!

Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın naaşı Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi.

Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın naaşı Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi.  ANNESİ BAYGINLIK GEÇİRDİ İlkindi namazında kılanacak olan cenaze namazını beklerken Uzman Cavuş'un annesi Mustafa Paşa camii'nde baygınlık geçirdi. İlk yardım görevlileri camii avlusunda Anne'ye ilk müdahaleyi yaptı.    SİLAH ARKADAŞLARI DA ORADAYDI Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın görev arkadaşları da cenaze töreninde hazır bulunarak arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak için Mustafa Paşa Camii'ne geldiler. Cenaze alanında en önde saf tutan şehidin arkadaşları büyük üzünte içerisinde şehidimizi uğurluyorlar.      
Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın naaşı Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi.

Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın naaşı Çoban Mustafa Paşa Cami’ne getirildi. 

ANNESİ BAYGINLIK GEÇİRDİ

İlkindi namazında kılanacak olan cenaze namazını beklerken Uzman Cavuş'un annesi Mustafa Paşa camii'nde baygınlık geçirdi. İlk yardım görevlileri camii avlusunda Anne'ye ilk müdahaleyi yaptı. 

 

SİLAH ARKADAŞLARI DA ORADAYDI

Cizre’de şehit olan uzman çavuş Ümit İnan’ın görev arkadaşları da cenaze töreninde hazır bulunarak arkadaşlarını son yolculuğuna uğurlamak için Mustafa Paşa Camii'ne geldiler. Cenaze alanında en önde saf tutan şehidin arkadaşları büyük üzünte içerisinde şehidimizi uğurluyorlar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.