Şehit evlada son bakış!

Çayırova 07.02.2020 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehit evlada son bakış!

Van'da meydana gelen çığ felaketinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanırken, Şehidin annesi Raziye Işık ve babası Arslan Işık da oğullarını son yolculuklarına ellerinde Türk Bayrağı ile uğurladı. Van’ın Bahçesaray ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık memleketi Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Yılgın Köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde, çığ altında kalan vatandaşları kurtarmak amacıyla destek ekip olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan ve ikinci çığın düşmesi sonucunda şehit olan Çayırovalı Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık ve Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ın naaşları, ilk olarak Vali Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Fikri Işık Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Siyasi Parti İl Başkanları, askeri erkan, Şehit Aileleri ve Şehit yakınları tarafından Cengiz Topel Havalimanında karşılandı. ŞEHİDİN CENAZESİNE ÇELENK AKINI Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın cenaze törenine; kent protokolü katılırken çok sayıda kişi çelenk gönderdi. Çelenk gönderenler arasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükaydın da yer aldı. TÜRK BAYRAĞI İLE UĞURLADI Şehidin annesi Raziye Işık ve babası Arslan Işık ise şehit olan oğullarını son yolculuklarına ellerinde Türk Bayrağı ile uğurladı. Şehit babası Arslan Işık’ın oğluna son bakışı ise yürekleri dağladı. Şehit Uzman Jandarma Çavuş Özgür Işık,  Yığılca İlçesi Şehir stadında öğlen namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrasında Yılgın Köyü’nde toprağa verildi.      

Van'da meydana gelen çığ felaketinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanırken, Şehidin annesi Raziye Işık ve babası Arslan Işık da oğullarını son yolculuklarına ellerinde Türk Bayrağı ile uğurladı.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık memleketi Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Yılgın Köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde, çığ altında kalan vatandaşları kurtarmak amacıyla destek ekip olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan ve ikinci çığın düşmesi sonucunda şehit olan Çayırovalı Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık ve Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ın naaşları, ilk olarak Vali Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Fikri Işık Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Siyasi Parti İl Başkanları, askeri erkan, Şehit Aileleri ve Şehit yakınları tarafından Cengiz Topel Havalimanında karşılandı.

ŞEHİDİN CENAZESİNE ÇELENK AKINI

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın cenaze törenine; kent protokolü katılırken çok sayıda kişi çelenk gönderdi. Çelenk gönderenler arasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükaydın da yer aldı.

TÜRK BAYRAĞI İLE UĞURLADI

Şehidin annesi Raziye Işık ve babası Arslan Işık ise şehit olan oğullarını son yolculuklarına ellerinde Türk Bayrağı ile uğurladı. Şehit babası Arslan Işık’ın oğluna son bakışı ise yürekleri dağladı. Şehit Uzman Jandarma Çavuş Özgür Işık,  Yığılca İlçesi Şehir stadında öğlen namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrasında Yılgın Köyü’nde toprağa verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.