ŞEHİT GAZİ-SEN Hain Saldırıyı Kınadı

Gebze 02.08.2018 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ŞEHİT GAZİ-SEN Hain Saldırıyı Kınadı

ŞEHİT GAZİ-SEN Kocaeli İl Başkanlığı, Hakkâri’deki hain saldırı sonucu şehit düşen Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan bebeğin şehit edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Türkiye'yi yasa boğan Hakkâri Yüksekova'da Astsubayın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan bebeğin şehit edilmesine ilişkin tepkiler devam ediyor. Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatansever Kamu Personelleri Sendikası (GAZİ-SEN) Kocaeli İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak hain saldırıyı kınadılar. Yapılan yazılı açıklamada, “Bir bebeğin, o masum günahsız yavrunun kanına girenler rahat rahat nefes aldıkça bu dünyada bizlerin soluduğu her hava haram kılınmalıdır. Bu ve bu gibi olaylara karşı tepkisiz bir toplum, unutan bir toplum, alışan bir toplum haline getirenler cezalandırılmalıdır. Özellikle PKK terör örgütüne meclis içerisinde bu hain saldırı hakkında terör eylemi bile demekten kaçınıp ‘Şiddet Saldırısı’ diyerek açıklama getiren takım elbiseli ve Ak-47 yerine sözde kendilerince eli kalem tutan terör örgütü üyelerinden bu ülke bu meclis bir an önce temizlenmelidir. HDP’YE OY VEREN HERKES YARGILANMALI Vatandaşın vergisiyle bu ülkeyi, ülkenin yönetildiği yerde zehirlemeye çalışan bu nifak tohumlarının partileri kapatılmalı ve tepeden tırnağa hepsi terör örgütüne yardım ve yataklık ve terör örgütü üyeliği kısacası vatana ihanet suçuyla yargılanmalılardır. Sadece bununla kalınmayıp oy bölmek adına bile olsa PKK Terör örgütü Partisi olan HDP’ye destek veren, propagandasını yapan oy toplayan ve hatta oy veren herkes yargılanmalıdır. HDP terör örgütü partisine TBMM içerisinde yer alan hangi vekil hangi çalışan en ufak bir destek dahi verdiyse bu tespit edilmeli ve tespit edilenler görevlerinden alınmalıdır. Allah’a şükürler olsun ki bu aziz vatan uğruna bizlerin verecekleri canları da kanları da çoktur fakat verilen bunca cana karşı olan sorumluluklarımız da unutulmamalı ve o canlara sebep olanlara tek bir nefes dahi aldırılmamalıdır.” ifadelerine yer verildi.   SEDA ATAKİŞİ
ŞEHİT GAZİ-SEN Kocaeli İl Başkanlığı, Hakkâri’deki hain saldırı sonucu şehit düşen Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan bebeğin şehit edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Türkiye'yi yasa boğan Hakkâri Yüksekova'da Astsubayın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık Bedirhan bebeğin şehit edilmesine ilişkin tepkiler devam ediyor. Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları ile Vatansever Kamu Personelleri Sendikası (GAZİ-SEN) Kocaeli İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak hain saldırıyı kınadılar. Yapılan yazılı açıklamada, “Bir bebeğin, o masum günahsız yavrunun kanına girenler rahat rahat nefes aldıkça bu dünyada bizlerin soluduğu her hava haram kılınmalıdır. Bu ve bu gibi olaylara karşı tepkisiz bir toplum, unutan bir toplum, alışan bir toplum haline getirenler cezalandırılmalıdır. Özellikle PKK terör örgütüne meclis içerisinde bu hain saldırı hakkında terör eylemi bile demekten kaçınıp ‘Şiddet Saldırısı’ diyerek açıklama getiren takım elbiseli ve Ak-47 yerine sözde kendilerince eli kalem tutan terör örgütü üyelerinden bu ülke bu meclis bir an önce temizlenmelidir.

HDP’YE OY VEREN HERKES YARGILANMALI

Vatandaşın vergisiyle bu ülkeyi, ülkenin yönetildiği yerde zehirlemeye çalışan bu nifak tohumlarının partileri kapatılmalı ve tepeden tırnağa hepsi terör örgütüne yardım ve yataklık ve terör örgütü üyeliği kısacası vatana ihanet suçuyla yargılanmalılardır. Sadece bununla kalınmayıp oy bölmek adına bile olsa PKK Terör örgütü Partisi olan HDP’ye destek veren, propagandasını yapan oy toplayan ve hatta oy veren herkes yargılanmalıdır. HDP terör örgütü partisine TBMM içerisinde yer alan hangi vekil hangi çalışan en ufak bir destek dahi verdiyse bu tespit edilmeli ve tespit edilenler görevlerinden alınmalıdır. Allah’a şükürler olsun ki bu aziz vatan uğruna bizlerin verecekleri canları da kanları da çoktur fakat verilen bunca cana karşı olan sorumluluklarımız da unutulmamalı ve o canlara sebep olanlara tek bir nefes dahi aldırılmamalıdır.” ifadelerine yer verildi.

 

SEDA ATAKİŞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.