Şehit ve gazi yakınına ücretsiz.

Kocaeli 20.12.2016 - 06:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şehit ve gazi yakınına ücretsiz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla, şehit ve gazi yakınları İSPARK otoparklarından saat sınırı olmadan ücretsiz faydalanabilecek. Şehit ve gazi yakınları bugüne kadar İSPARK'a ait yol üstü otoparkları 3 saat, açık ve katlı otoparkları 8 saat ücretsiz kullanabiliyordu. İBB Meclisi'nde son alınan kararla saat sınırı ortadan kaldırıldı. Şehit ve gazi yakınları İSPARK'a kayıt yaptırarak tüm açık katlı ve yol üstü otoparkları sınırsız süreli ve ücretsiz kullanabilecek..

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla, şehit ve gazi yakınları İSPARK otoparklarından saat sınırı olmadan ücretsiz faydalanabilecek. Şehit ve gazi yakınları bugüne kadar 'a ait yol üstü otoparkları 3 saat, açık ve katlı otoparkları 8 saat ücretsiz kullanabiliyordu. İBB Meclisi'nde son alınan kararla saat sınırı ortadan kaldırıldı. Şehit ve gazi yakınları İSPARK'a kayıt yaptırarak tüm açık katlı ve yol üstü otoparkları sınırsız süreli ve ücretsiz kullanabilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.