Şehit ve yaralıların isimleri belli oldu

11.12.2016 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şehit ve yaralıların isimleri belli oldu

İstanbul Beşiktaş'ta terör örgütü PKK'nın düzenlediği düşünülen çifte terör saldırısında şehit olan ve yaralananların isimleri belli oldu.

İstanbul'da Vodafone Arena Stadı'nda oynanan Beşiktaş- Bursaspor maçının bitmesinden yaklaşık 1,5 saat sonra stat yakınında düzenlenen bombalı araç saldırısı ile Maçka Parkı'ndaki canlı bomba saldırısında şehit olan ve yaralanan emniyet personeli ile yaralı vatandaşların bazılarının isim listesi açıklandı. Yaralılar Vakıf Gureba, Beşiktaş Acıbadem, Çağlayan Florance Nightingale, FatihMedical Park, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Tıp Fakültesi Cerrahpaşa ve Çapa Yerleşkesi, Haseki, Şişli Etfal hastanelerine kaldırıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün açıkladığı isim listesi ise şöyle: Şehit olan Emniyet personelinden bazıları: Şehit olan sivil vatandaşlar: Yaralı Emniyet personelleri: Yaralı sivil vatandaşlar:
İstanbul Beşiktaş'ta terör örgütü PKK'nın düzenlediği düşünülen çifte terör saldırısında şehit olan ve yaralananların isimleri belli oldu.

İstanbul'da Vodafone Arena Stadı'nda oynanan Beşiktaş- Bursaspor maçının bitmesinden yaklaşık 1,5 saat sonra stat yakınında düzenlenen bombalı araç saldırısı ile Maçka Parkı'ndaki canlı bomba saldırısında şehit olan ve yaralanan emniyet personeli ile yaralı vatandaşların bazılarının isim listesi açıklandı.

Yaralılar Vakıf Gureba, Beşiktaş Acıbadem, Çağlayan Florance Nightingale, FatihMedical Park, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Tıp Fakültesi Cerrahpaşa ve Çapa Yerleşkesi, Haseki, Şişli Etfal hastanelerine kaldırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün açıkladığı isim listesi ise şöyle:

Şehit olan Emniyet personelinden bazıları:

Şehit olan sivil vatandaşlar:

Yaralı Emniyet personelleri:








Yaralı sivil vatandaşlar:



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.