Şehitlerimiz Ay-Yıldızın Gölgesinde

Darıca 28.01.2019 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şehitlerimiz Ay-Yıldızın Gölgesinde

Darıca Belediyesi, İlçe Şehitliği’nde temizlik ve çevre düzenlemesi yaparak bayraklarla süsledi. Mezarlıklar Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü koordinasyonunda, Güneydoğu, sınırdışı operasyonlar ve 15 Temmuz Darbe Girişiminde vefat eden askerlerimiz sonrası Darıca NeneHatun Mezarlığı dahilinde konuşlandırılan şehitlikte kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. İlgili müdürlüklerin oluşturduğu ekip tarafından şehitlik çevre düzenlemesi ile ilçeye ve şehitlerimize yakışan bir görüntüye büründü.. Çiçeklerin bakımı yapılarak, solmuş çiçekler yenileri ile değiştirildi. Ekipler daha sonra şehitliğin tamamını su ile yıkadı. Gerek Darıcalı vatandaşların gerekse şehit yakınlarının sürekli ziyaret ettiği şehitliklte işlerini tamamlayan ekipler, şehitliği bayraklarla süsleyerek ziyaretçiler için hazır hale getirdi. Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Belediyesi, İlçe Şehitliği’nde temizlik ve çevre düzenlemesi yaparak bayraklarla süsledi.
Mezarlıklar Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü koordinasyonunda, Güneydoğu, sınırdışı operasyonlar ve 15 Temmuz Darbe Girişiminde vefat eden askerlerimiz sonrası Darıca NeneHatun Mezarlığı dahilinde konuşlandırılan şehitlikte kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. İlgili müdürlüklerin oluşturduğu ekip tarafından şehitlik çevre düzenlemesi ile ilçeye ve şehitlerimize yakışan bir görüntüye büründü.. Çiçeklerin bakımı yapılarak, solmuş çiçekler yenileri ile değiştirildi. Ekipler daha sonra şehitliğin tamamını su ile yıkadı. Gerek Darıcalı vatandaşların gerekse şehit yakınlarının sürekli ziyaret ettiği şehitliklte işlerini tamamlayan ekipler, şehitliği bayraklarla süsleyerek ziyaretçiler için hazır hale getirdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.