Sen düşün Velimeşe!

Spor 24.08.2017 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sen düşün Velimeşe!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BEŞİKTAŞ U-21 KARŞISINDA ETKİLİ FUTBOLUYLA GÖZDAĞI VERDİ

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kalan Darıca G.B, Beşiktaş U-21 takımı karşısında oynadığı futbolla ışık saçtı. Kara-Kartallar’a karşı plakayı yazdırıp sahadan 4-1 galip ayrılan Gürses Kılıç’ın öğrencilerinin Velimeşe’ye mesajı açık ve net: Sen düşün Velimeşe! Cumartesi günü sahasında Velimeşespor’u ağırlayarak yeni sezona merhaba diyecek olan Darıca Gençlerbirliği, lig öncesindeki hazırlık maçında Beşiktaş U-21 takımını 4-1 yendi. 1999-2000 doğumlu oyunculardan kurulu siyah-beyazlılar karşısında temsilcimize galibiyeti getiren golleri 14’te Cem Tosun, 26’da Özer Kutlu, 36 ve 41’de ise Aziz Kızılgün kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise 10’ncu dakikada Berke Önde’den geldi. Velimeşe maçı öncesinde prova niteliği taşıyan maça ideal 11’le çıkan sarı yeşilliler oynadığı başarılı futbolla Cumartesi günü başlayacak olan lig öncesinde taraftarlarına umut verdi. Darıca G.B ilk 45 dakikada ideal 11’le mücadele etti.   Sarı yeşilliler ikinci yarıda farklı 11’le sahadaydı.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BEŞİKTAŞ U-21 KARŞISINDA ETKİLİ FUTBOLUYLA GÖZDAĞI VERDİ

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kalan Darıca G.B, Beşiktaş U-21 takımı karşısında oynadığı futbolla ışık saçtı. Kara-Kartallar’a karşı plakayı yazdırıp sahadan 4-1 galip ayrılan Gürses Kılıç’ın öğrencilerinin Velimeşe’ye mesajı açık ve net: Sen düşün Velimeşe!

Cumartesi günü sahasında Velimeşespor’u ağırlayarak yeni sezona merhaba diyecek olan Darıca Gençlerbirliği, lig öncesindeki hazırlık maçında Beşiktaş U-21 takımını 4-1 yendi. 1999-2000 doğumlu oyunculardan kurulu siyah-beyazlılar karşısında temsilcimize galibiyeti getiren golleri 14’te Cem Tosun, 26’da Özer Kutlu, 36 ve 41’de ise Aziz Kızılgün kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise 10’ncu dakikada Berke Önde’den geldi. Velimeşe maçı öncesinde prova niteliği taşıyan maça ideal 11’le çıkan sarı yeşilliler oynadığı başarılı futbolla Cumartesi günü başlayacak olan lig öncesinde taraftarlarına umut verdi.

Darıca G.B ilk 45 dakikada ideal 11’le mücadele etti.

 

Sarı yeşilliler ikinci yarıda farklı 11’le sahadaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.