Şener Doğan Durmuyor!

Gebze 18.07.2018 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şener Doğan Durmuyor!

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz hazırlanmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Geride kalan 2017-2018 eğitim-öğretim yılını başarılı bir şekilde kapatan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yeni yılda öğrencilere her anlamda eksiksiz eğitim verebilmek için bütün okullarla yakından ilgileniyor. Doğan, tadilatta olan okulları yerinde inceleyerek eksikleriyle yakından ilgileniyor. İkili öğrenim gören okulların müdürleri ile görüşmeler yapan Doğan, “Gebze'mizde ikili eğitimden normal eğitime geçinceye kadar durmak yok” dedi. Gebze Belediyesi ile ortak çalışmalar yapan Doğan, ihtiyacı olan okulların peyzaj çalışmalarını da eksik bırakmıyor. BAŞARIYI YÜKSELTECEĞİZ Doğan, “2017-2018 eğitim-öğretim yılını bir önceki yıla göre başarılı bir şekilde kapattık. Orta öğrenim ve lise tercihlerinde tercih büroları kurarak öğrencilerimizin yanında olduk. Yeni sisteme ilişkin öğrenci ve velilerimizin soru işaretlerini gidermeye çalıştık. 13 Temmuz’da sona eren tercihlerin sonuçları 30 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak. Bu süreçte yine öğrencilerimizin yanında olacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında da okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir arada olarak Gebze’nin başarısını yükselteceğiz.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz hazırlanmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Geride kalan 2017-2018 eğitim-öğretim yılını başarılı bir şekilde kapatan Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yeni yılda öğrencilere her anlamda eksiksiz eğitim verebilmek için bütün okullarla yakından ilgileniyor. Doğan, tadilatta olan okulları yerinde inceleyerek eksikleriyle yakından ilgileniyor. İkili öğrenim gören okulların müdürleri ile görüşmeler yapan Doğan, “Gebze'mizde ikili eğitimden normal eğitime geçinceye kadar durmak yok” dedi. Gebze Belediyesi ile ortak çalışmalar yapan Doğan, ihtiyacı olan okulların peyzaj çalışmalarını da eksik bırakmıyor.

BAŞARIYI YÜKSELTECEĞİZ

Doğan, “2017-2018 eğitim-öğretim yılını bir önceki yıla göre başarılı bir şekilde kapattık. Orta öğrenim ve lise tercihlerinde tercih büroları kurarak öğrencilerimizin yanında olduk. Yeni sisteme ilişkin öğrenci ve velilerimizin soru işaretlerini gidermeye çalıştık. 13 Temmuz’da sona eren tercihlerin sonuçları 30 Temmuz Pazartesi günü açıklanacak. Bu süreçte yine öğrencilerimizin yanında olacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında da okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir arada olarak Gebze’nin başarısını yükselteceğiz.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.