Şenol Güneş'ten Şok Sözler

Spor 12.12.2015 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şenol Güneş'ten Şok Sözler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Lizbon maçında skor 3-1 olduktan sonra "Kalede, kaleci yok ki" diyerek isyan ettiği anlar yayıncı kuruluşun kameralarına takıldı.

Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda ederken Tolga Zengin yediği hatalı gollerle maça damgasını vurdu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ekrana yansıyan bir görüntü ise herkesi şoke etti. "KALEDE KALECİ YOK Kİ" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in skor 3-1 olduktan sonra "Kalede, kaleci yok ki" diyerek isyan ettiği anlar yayıncı kuruluşun kameralarına takıldı. Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada görüntüleri paylaşırken Şenol Güneş'e bu tavrından dolayı eleştirilerde bulundu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Lizbon maçında skor 3-1 olduktan sonra "Kalede, kaleci yok ki" diyerek isyan ettiği anlar yayıncı kuruluşun kameralarına takıldı.

Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda ederken Tolga Zengin yediği hatalı gollerle maça damgasını vurdu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ekrana yansıyan bir görüntü ise herkesi şoke etti.

"KALEDE KALECİ YOK Kİ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in skor 3-1 olduktan sonra "Kalede, kaleci yok ki" diyerek isyan ettiği anlar yayıncı kuruluşun kameralarına takıldı. Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada görüntüleri paylaşırken Şenol Güneş'e bu tavrından dolayı eleştirilerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.