Serap Aydın Aday Olmuyor

Darıca 13.11.2015 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Serap Aydın Aday Olmuyor

Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Aydın, kadın kollarının yeni dönemi için gerçekleşecek kongrede aday olmayacağını belirtti.

Aday olmamak üzere sosyal medya kişisel sayfasından açıklama yapan Aydın, " Değerli Arkadaşlarım Büyük bir onur ve gururla görev yaptığım CHP Darıca Kadın Kolları Başkanlığı için, yeni dönemde aday değilim. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca örgütünün, azimli ve çalışkan kadınları arasında, bu görevi başarı ile yapacak ve partimizi iktidar olma hedefinde ileriye taşıyacak adaylar çıkacağına inanıyor ve tüm adaylara başarılar diliyorum. Vatanını, milletini seven, Cumhuriyete çok şey borçlu bir kadın, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmaktan onur duyan bir nefer olarak, bundan sonra ki süreçte de Belediye Meclis üyeliğim dışında, ayrıca partimin vereceği tüm görevlerde de aktif olarak çalışacağımın ve üzerime düşen maddi, manevi tüm katkıyı sağlayacağımın bilinmesi isterim. Saygı ve Sevgilerimle CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı  Serap Aydın" sözlerine yer verdi.
Darıca Belediyesi Meclis Üyesi ve aynı zamanda Darıca CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Aydın, kadın kollarının yeni dönemi için gerçekleşecek kongrede aday olmayacağını belirtti.

Aday olmamak üzere sosyal medya kişisel sayfasından açıklama yapan Aydın, "

Değerli Arkadaşlarım

Büyük bir onur ve gururla görev yaptığım CHP Darıca Kadın Kolları Başkanlığı için, yeni dönemde aday değilim.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca örgütünün, azimli ve çalışkan kadınları arasında, bu görevi başarı ile yapacak ve partimizi iktidar olma hedefinde ileriye taşıyacak adaylar çıkacağına inanıyor ve tüm adaylara başarılar diliyorum.

Vatanını, milletini seven, Cumhuriyete çok şey borçlu bir kadın, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmaktan onur duyan bir nefer olarak, bundan sonra ki süreçte de Belediye Meclis üyeliğim dışında, ayrıca partimin vereceği tüm görevlerde de aktif olarak çalışacağımın ve üzerime düşen maddi, manevi tüm katkıyı sağlayacağımın bilinmesi isterim.

Saygı ve Sevgilerimle

CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı 
Serap Aydın" sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.