Sessiz Sinema

Spor 27.08.2017 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sessiz Sinema

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Darıca G.B, seyircisinden yoksun olarak çıktığı maçta 3.Lig’in yeni ekibi Velimeşe ile golsüz berabere kaldı. Hücum hattında etkisiz kalan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, Velimeşe’nin katı savunmasını aşamayarak 1 puana razı oldu. 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği E.Velimeşe ile 0-0 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı. Temsilcimizin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta yeni transferlerden Halil Çelik ve Bünyamin Karataş ilk 11’de şans bulurken, Emrullah Kokoç adalesindeki sertleşme nedeniyle riske edilmeyerek 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. İLK CİDDİ POZİSYON 71’DE GELDİ Karşılaşmanın ilk yarısında Aziz ve Halik ile karambolden rakip savunmayı zorlamaya çalışan sarı yeşillilerde, Velimeşe’nin katı savunmasını aşamadı. Mücadelenin ikinci yarısında da aradığı pozisyonları bulmakta güçlük çeken sarı yeşilliler, ilk ciddi gol girişimini 71’de Aziz’le yakalasa da topu filelere gönderemedi. Maçın büyük kısmında topun hakimi olan Darıca G.B, yoğun baskıdan gol çıkaramayınca sahadan golsüz eşitlikle ayrılarak sezona 2 puan kaybıyla başladı.

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle giren Darıca G.B, seyircisinden yoksun olarak çıktığı maçta 3.Lig’in yeni ekibi Velimeşe ile golsüz berabere kaldı. Hücum hattında etkisiz kalan Gürses Kılıç’ın öğrencileri, Velimeşe’nin katı savunmasını aşamayarak 1 puana razı oldu.

3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği E.Velimeşe ile 0-0 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı. Temsilcimizin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta yeni transferlerden Halil Çelik ve Bünyamin Karataş ilk 11’de şans bulurken, Emrullah Kokoç adalesindeki sertleşme nedeniyle riske edilmeyerek 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

İLK CİDDİ POZİSYON 71’DE GELDİ

Karşılaşmanın ilk yarısında Aziz ve Halik ile karambolden rakip savunmayı zorlamaya çalışan sarı yeşillilerde, Velimeşe’nin katı savunmasını aşamadı. Mücadelenin ikinci yarısında da aradığı pozisyonları bulmakta güçlük çeken sarı yeşilliler, ilk ciddi gol girişimini 71’de Aziz’le yakalasa da topu filelere gönderemedi. Maçın büyük kısmında topun hakimi olan Darıca G.B, yoğun baskıdan gol çıkaramayınca sahadan golsüz eşitlikle ayrılarak sezona 2 puan kaybıyla başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.