Şevki Demirci'ye Teşekkür

Çayırova 03.02.2016 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şevki Demirci'ye Teşekkür

Muhtarlarla bir araya gelen CHP Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya, yönetim içinde gerek CHP İlçe Yöneticilerinin gerekse CHP Meclis Üyeleri'nin de öneri ve eleştirilerini dikkate alan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrasında Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Özgürlük Mahallesi Muhtarı  Rahman Güler ve beraberindeki bir grup muhtar CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın Fatih Caddesi’nde Doğan Kebap’ta düzenlediği basın toplantısında  bir araya geldi.  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya  CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. KAYA’DAN ŞEVKİ DEMİRCİ’YE TEŞEKKÜR CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya yaptığı açılış konuşmasında, ilçenin hizmet alması için yoğun çalıştıklarını bu konuda zaman zaman gördükleri eksiklerin yerine getirilmesi için Çayırova Belediyesi’ne Meclis toplantılarında tekliflerde bulunduklarını ve gündeme alınmasını sağladıklarını bu sayede de vatandaşın ihtiyacının giderilmesi yönünde çalışmalar sarf ettiklerini ifade etti. Kaya, kentin yararına olan konuların görüşülmesinde CHP Çayırova ilçe Teşkilatı’nın önerilerini dikkate aldığı için de  Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye  teşekkür etti. Kaya örnek olarak ta Çayırova Belediyesi önüne yapılan engellilere yönelik akülü araç şarj istasyonunu örnek gösterdi.  Kaya “Pekçok belediyenin engelilelere yönelik hizmet verdiği şarj istasyonunun eksikliği ne yazık ki önemli bir eksikti. Bu konuda Meclis Üyesi arkadaşlarımızın yaptığı teklif sonucunda belediye başkanımız Şevki  Demirci vatandaşın yararına olan bu talebimizi yerine getirmiştir. Kendisi her zaman bizlerin telkin ve önerilerini dikkate alır. Teşekkür ederiz” diye konuştu. “MUHTARLAR MECLİS’E KATILMALI” Kaya’dan sonra söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise  Büyükşehir Belediyesi’nde muhtarların temsil edilmesi yönünde bir karar çıkarılması yönünde bundan sonraki süreçte parlamento seviyesinde çalışma yapacaklarını ifade etti. Tarhan “Bilindiği gibi mahallelerde en iyi sorunları bilen kesim muhtarlarımızdır. Ancak, Belediy Meclisi’nde temsil edilmiyorlar.  Bu konuda yasal çalışma yapılması için çalışacağız” diye konuştu.  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, geçtiğimiz hafta Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen  Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler’i çiçek vererek tebrik etti   . Kaynak: Bölge Haber
Muhtarlarla bir araya gelen CHP Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya, yönetim içinde gerek CHP İlçe Yöneticilerinin gerekse CHP Meclis Üyeleri'nin de öneri ve eleştirilerini dikkate alan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrasında Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Özgürlük Mahallesi Muhtarı  Rahman Güler ve beraberindeki bir grup muhtar CHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın Fatih Caddesi’nde Doğan Kebap’ta düzenlediği basın toplantısında  bir araya geldi.  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya  CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

KAYA’DAN ŞEVKİ DEMİRCİ’YE TEŞEKKÜR

CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya yaptığı açılış konuşmasında, ilçenin hizmet alması için yoğun çalıştıklarını bu konuda zaman zaman gördükleri eksiklerin yerine getirilmesi için Çayırova Belediyesi’ne Meclis toplantılarında tekliflerde bulunduklarını ve gündeme alınmasını sağladıklarını bu sayede de vatandaşın ihtiyacının giderilmesi yönünde çalışmalar sarf ettiklerini ifade etti. Kaya, kentin yararına olan konuların görüşülmesinde CHP Çayırova ilçe Teşkilatı’nın önerilerini dikkate aldığı için de  Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye  teşekkür etti. Kaya örnek olarak ta Çayırova Belediyesi önüne yapılan engellilere yönelik akülü araç şarj istasyonunu örnek gösterdi.  Kaya “Pekçok belediyenin engelilelere yönelik hizmet verdiği şarj istasyonunun eksikliği ne yazık ki önemli bir eksikti. Bu konuda Meclis Üyesi arkadaşlarımızın yaptığı teklif sonucunda belediye başkanımız Şevki  Demirci vatandaşın yararına olan bu talebimizi yerine getirmiştir. Kendisi her zaman bizlerin telkin ve önerilerini dikkate alır. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

“MUHTARLAR MECLİS’E KATILMALI”

Kaya’dan sonra söz alan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise  Büyükşehir Belediyesi’nde muhtarların temsil edilmesi yönünde bir karar çıkarılması yönünde bundan sonraki süreçte parlamento seviyesinde çalışma yapacaklarını ifade etti. Tarhan “Bilindiği gibi mahallelerde en iyi sorunları bilen kesim muhtarlarımızdır. Ancak, Belediy Meclisi’nde temsil edilmiyorlar.  Bu konuda yasal çalışma yapılması için çalışacağız” diye konuştu.  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, geçtiğimiz hafta Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen  Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler’i çiçek vererek tebrik etti

 

.

Kaynak: Bölge Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.