Seyahat yasağında son durum

11.05.2020 - 21:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Seyahat yasağında son durum

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan seyahat kısıtlaması uygulaması Kocaeli’de uygulanmaya devam edecek Kabine toplantısının ardından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 il hariç seyahat kısıtlamasının devam edeceğini belirtti. Erdoğan, “Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırmıştık. Bu haftada yaptığımız değerlendirmede 9 şehrimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Bunlar; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ illerimizdir” dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan seyahat kısıtlaması uygulaması Kocaeli’de uygulanmaya devam edecek

Kabine toplantısının ardından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 il hariç seyahat kısıtlamasının devam edeceğini belirtti.

Erdoğan, “Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırmıştık. Bu haftada yaptığımız değerlendirmede 9 şehrimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Bunlar; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ illerimizdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.