Sıcaklıklar Artıyor

Kocaeli 05.03.2019 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sıcaklıklar Artıyor

Meteoroloji, yağışlı havanın etkisini kaybettiği Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağını duyurdu. Marmara'da bugün hava; az bulutlu ve açık, zaman zaman parçalı ve çok bulutlu olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, bölgede az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağını Trakya genelinde ise sağanak beklendiğini duyurdu. HAFİF VE ORTA KUVVETTE RÜZGAR UYARISI Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun doğu kesimlerinde yer yer güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 14 derece İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 13 derece İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 17 derece Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18 derece Bursa: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18 derece Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde il merkezi, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17 derece Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 18 derece Trabzon: Parçalı bulutlu 14 derece Erzurum: Çok bulutlu 2 derece Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12 derece
Meteoroloji, yağışlı havanın etkisini kaybettiği Marmara Bölgesi'nde sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağını duyurdu. Marmara'da bugün hava; az bulutlu ve açık, zaman zaman parçalı ve çok bulutlu olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, bölgede az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağını Trakya genelinde ise sağanak beklendiğini duyurdu.

HAFİF VE ORTA KUVVETTE RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun doğu kesimlerinde yer yer güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu 14 derece

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 13 derece

İzmir: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 17 derece

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18 derece

Bursa: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18 derece

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde il merkezi, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17 derece

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 18 derece

Trabzon: Parçalı bulutlu 14 derece

Erzurum: Çok bulutlu 2 derece

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.