Sıkı Geliyor

Spor 25.08.2018 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sıkı Geliyor

Kocaelispor bayram izninin ardından ikinci çalışmasını önceki akşam Vinsan Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

İdman öncesinde teknik ekip, futbolcu, masör ve malzemeciler toplu fotoğraf verdiler.  İshal olduğu için tedavi gören Mert Yavuz dışında tüm futbolcuların hazır bulunduğu antrenmanda ilk olarak koordinasyon, ardından pas çalışması yapıldı. Sonrasında hücum ve savunma taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maçta sona erdi. Futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Ayağında ağrı hisseden genç isimlerden Abdullah Berk takımdan ayrıldı, bireysel olarak denge çalışması yaptı. Futbolcunun durumu kulüp doktoru Cumhur Kesemenli tarafından yapılacak kontrol sonrasında belli olacak. Bu arada U19 takımından sol bek oynayan Furkan Aslan da antrenmana çıktı. Başkan Bahri Yavuz da idmanı takip etti. Sabah tek çalışma yapan Yeşil-Siyahlı ekibimiz son hazırlık maçını pazar günü İstanbul’da 2.Lig ekibi Tuzlaspor ile oynayacak. Lig haftasında takım bir veya iki idmanı yeni stadyumda gerçekleştirecek.  
Kocaelispor bayram izninin ardından ikinci çalışmasını önceki akşam Vinsan Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

İdman öncesinde teknik ekip, futbolcu, masör ve malzemeciler toplu fotoğraf verdiler.  İshal olduğu için tedavi gören Mert Yavuz dışında tüm futbolcuların hazır bulunduğu antrenmanda ilk olarak koordinasyon, ardından pas çalışması yapıldı. Sonrasında hücum ve savunma taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Antrenman çift kale maçta sona erdi. Futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlendi.

Ayağında ağrı hisseden genç isimlerden Abdullah Berk takımdan ayrıldı, bireysel olarak denge çalışması yaptı. Futbolcunun durumu kulüp doktoru Cumhur Kesemenli tarafından yapılacak kontrol sonrasında belli olacak. Bu arada U19 takımından sol bek oynayan Furkan Aslan da antrenmana çıktı. Başkan Bahri Yavuz da idmanı takip etti. Sabah tek çalışma yapan Yeşil-Siyahlı ekibimiz son hazırlık maçını pazar günü İstanbul’da 2.Lig ekibi Tuzlaspor ile oynayacak. Lig haftasında takım bir veya iki idmanı yeni stadyumda gerçekleştirecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.