Silin sürpriz yapabilir

Spor 19.02.2016 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silin sürpriz yapabilir

Silin sürpriz yapabilir

Yarın deplasmanda Manavgatspor’a konuk olacak olan Darıca G.B, zorlu 90 dakika öncesinde dün taktiksel çift kale maç yaparak hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde saat 13:00’da başlayan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, dr alanda  5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından Darıca İlçe Stadı’na geçerek çift kale maç yapan sarı yeşilliler, 40 dakika süren bir maç yaptılar. SERHAN VE GÖKHAN YEDEK TAKIMDA Antrenmanlarda yapılan çift kalelerde her oyuncusunu maça motive etme adına kafasındaki ilk 11’i belli etmemeye gayret gösteren Ramazan Silin, maçın ilk devresinde 4 orta saha oyuncusu olan Tuncay, Ayktut, Sinan ve Can’ı aynı takımda oynatması dikkatlerden kaçmazken, Silin’in Manavgatspor karşısında kalabalık orta sahayla çıkabileceği gündeme geldi. Dersimspor maçında ilk 11’de oynayan ve 1 gol atan Serhan Yılmaz ile stoper Gökhan Şahin’in da yedek takımda olması dikkatlerden kaçmadı.
Silin sürpriz yapabilir

Yarın deplasmanda Manavgatspor’a konuk olacak olan Darıca G.B, zorlu 90 dakika öncesinde dün taktiksel çift kale maç yaparak hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde saat 13:00’da başlayan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, dr alanda  5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından Darıca İlçe Stadı’na geçerek çift kale maç yapan sarı yeşilliler, 40 dakika süren bir maç yaptılar.

SERHAN VE GÖKHAN YEDEK TAKIMDA

Antrenmanlarda yapılan çift kalelerde her oyuncusunu maça motive etme adına kafasındaki ilk 11’i belli etmemeye gayret gösteren Ramazan Silin, maçın ilk devresinde 4 orta saha oyuncusu olan Tuncay, Ayktut, Sinan ve Can’ı aynı takımda oynatması dikkatlerden kaçmazken, Silin’in Manavgatspor karşısında kalabalık orta sahayla çıkabileceği gündeme geldi. Dersimspor maçında ilk 11’de oynayan ve 1 gol atan Serhan Yılmaz ile stoper Gökhan Şahin’in da yedek takımda olması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.