Silin ve ekibiyle yollar ayrıldı

Spor 17.10.2016 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Silin ve ekibiyle yollar ayrıldı

Silin ve ekibiyle yollar ayrıldı

Darıca G.B’de beklenen gelişme oldu ve teknik ekiple yollar ayrıldı. Dün oynanan Payasspor maçı sonrasında yönetime istifasını sunan Teknik Direktör Ramazan Silin, yönetimle anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bugün önce futbolcularla ardından da Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ile vedalaşan Silin, şu dakikalarda ise Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ün ofisine giderek vedalaşıyor. İÇLERİNDEN BİRİ KALMAK İÇİN DİRENİYOR Teknik Direktör Ramazan Silin’in yanı sıra yardımcı antrenör Mete Kahraman ile de yollarını ayıran sarı yeşillilerde, içlerinden birinin durumu netlik kazanmış değil. Kulüpte kalmak için direnen şahısla bugün toplantı yapacak olan Darıca G.B yönetiminin, bu toplantıda bahse konu olan kişiyle ilgili son kararı vermesi bekleniyor.
Silin ve ekibiyle yollar ayrıldı

Darıca G.B’de beklenen gelişme oldu ve teknik ekiple yollar ayrıldı. Dün oynanan Payasspor maçı sonrasında yönetime istifasını sunan Teknik Direktör Ramazan Silin, yönetimle anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bugün önce futbolcularla ardından da Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ile vedalaşan Silin, şu dakikalarda ise Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ün ofisine giderek vedalaşıyor.

İÇLERİNDEN BİRİ KALMAK İÇİN DİRENİYOR

Teknik Direktör Ramazan Silin’in yanı sıra yardımcı antrenör Mete Kahraman ile de yollarını ayıran sarı yeşillilerde, içlerinden birinin durumu netlik kazanmış değil. Kulüpte kalmak için direnen şahısla bugün toplantı yapacak olan Darıca G.B yönetiminin, bu toplantıda bahse konu olan kişiyle ilgili son kararı vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.