Şimdi iş mi bunun yaptığı?

Darıca 22.04.2017 - 19:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şimdi iş mi bunun yaptığı?

Caddeleri süpüren, tozu, kumu ve çamuru vakumlayan araç deposunda biriktirdiği bütün pisliği gidip Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslah edilen ve Darıca Belediyesi tarafından mesire alanına dönüştürülmek istenen dereye ve kıyısına boşalttı.

Sırasöğütler ve Osmangazi Mahallesi'nin sınırını belirleyen Sanayi Caddesi üzerindeki dere önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslahı tamamlanarak, hem o bölgeye güzel bir görüntü oluşturulması hem de dere kenarında ki evlerin aşırı yağışlarda zarar görmemesi sağlanmıştı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak son yerel seçim çalışmaları esnasında Sırasöğütler Mahallesi'nde ki dernek, ev ve esnaf ziyaretlerinde bu derenin etrafını mahallenin adını taşıyan söğüt ağaçları ile peyzaj ederek mesire alanı olarak hizmet vereceği belirtilmişti. Çalışmalarında bu yönde ilerlediği dere çevresinde çocuk parkları, ağaçlandırma, çimlendirme ve estetik köprülerle özlenen görüntü ortaya çıkartıldı. FUHUŞ VE MADDE BAĞIMLILARINDAN ÇOCUKLARIN OYUN ALANINA DÖNÜŞTÜ Sanayi Caddesi üzerindeki bu dere bir dönem fuhuş yapıldığı ve bazı madde bağımlıları tarafından mesken edinildiği şikayetleri üst üste gelince konuya hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,hem Darıca Belediyesi hem de İlçe Emniyet Müdürlüğü konuya hassasiyet göstererek dere ve etrafındaki alan düzenlenmiş, çocukların oyun oynadığı ailelerin spor yaptığı ve boş vakitlerini değerlendirdiği bir özelliğe sahip oldu. Özellikle sıcak havalarda çocukların akın ettiği alan bir pislik yuvasından gerek görüntüsü gerekse işlevi ile ile mahalle sakinlerinin takdir ettiği bir görünüme döndü. BİR ÇUVAL İNCİRİ BERBAT EDİYOR Ancak bugün ortaya çıkan ve Hedef Gazetesi muhabirinin objektiflerine yakalanan görüntü verilen uğraşı ve emeği yok sayacak cinstendi. Özellikle ana caddelerin kenarını otomatik olarak süpüren, kum ve çamuru vakumlayan ardından yıkamasını da yapan araç, deposunda biriktirdiği çamuru ve diğer vakumladığı pisliği bu derenin kenarına ve içine boşlattığı fotoğraflandı. Deponun içindeki çamur yapıştığı için akması ve boşlatılması zorlaşınca önce kürek sonra hortum yardımıyla tazyikli suyla dereye boşaltılması, hem ortaya çıkan güzelliğe hem de harcanan emeğe yakışmadı. Aracın boşalttığı pislik ve çamur dere kenarında bir tepeye dönüşürken araç sürücüsünün etrafı kollayarak bu işlemi gerçekleştiriyor olması da yaptığı işin hata olduğuna ispat niteliğindeydi. HABER: Adnan Ayvaz Aracın deposuna yapışan pisliği hem kürek hemde hortumla tazyikli su yardımıyla dereye boşaltan araç sürücüsü bir taraftanda etrafı kollamayı ihmal etmedi.
Caddeleri süpüren, tozu, kumu ve çamuru vakumlayan araç deposunda biriktirdiği bütün pisliği gidip Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslah edilen ve Darıca Belediyesi tarafından mesire alanına dönüştürülmek istenen dereye ve kıyısına boşalttı.

Sırasöğütler ve Osmangazi Mahallesi'nin sınırını belirleyen Sanayi Caddesi üzerindeki dere önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ıslahı tamamlanarak, hem o bölgeye güzel bir görüntü oluşturulması hem de dere kenarında ki evlerin aşırı yağışlarda zarar görmemesi sağlanmıştı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak son yerel seçim çalışmaları esnasında Sırasöğütler Mahallesi'nde ki dernek, ev ve esnaf ziyaretlerinde bu derenin etrafını mahallenin adını taşıyan söğüt ağaçları ile peyzaj ederek mesire alanı olarak hizmet vereceği belirtilmişti. Çalışmalarında bu yönde ilerlediği dere çevresinde çocuk parkları, ağaçlandırma, çimlendirme ve estetik köprülerle özlenen görüntü ortaya çıkartıldı.

FUHUŞ VE MADDE BAĞIMLILARINDAN ÇOCUKLARIN OYUN ALANINA DÖNÜŞTÜ

Sanayi Caddesi üzerindeki bu dere bir dönem fuhuş yapıldığı ve bazı madde bağımlıları tarafından mesken edinildiği şikayetleri üst üste gelince konuya hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,hem Darıca Belediyesi hem de İlçe Emniyet Müdürlüğü konuya hassasiyet göstererek dere ve etrafındaki alan düzenlenmiş, çocukların oyun oynadığı ailelerin spor yaptığı ve boş vakitlerini değerlendirdiği bir özelliğe sahip oldu. Özellikle sıcak havalarda çocukların akın ettiği alan bir pislik yuvasından gerek görüntüsü gerekse işlevi ile ile mahalle sakinlerinin takdir ettiği bir görünüme döndü.

BİR ÇUVAL İNCİRİ BERBAT EDİYOR

Ancak bugün ortaya çıkan ve Hedef Gazetesi muhabirinin objektiflerine yakalanan görüntü verilen uğraşı ve emeği yok sayacak cinstendi. Özellikle ana caddelerin kenarını otomatik olarak süpüren, kum ve çamuru vakumlayan ardından yıkamasını da yapan araç, deposunda biriktirdiği çamuru ve diğer vakumladığı pisliği bu derenin kenarına ve içine boşlattığı fotoğraflandı. Deponun içindeki çamur yapıştığı için akması ve boşlatılması zorlaşınca önce kürek sonra hortum yardımıyla tazyikli suyla dereye boşaltılması, hem ortaya çıkan güzelliğe hem de harcanan emeğe yakışmadı. Aracın boşalttığı pislik ve çamur dere kenarında bir tepeye dönüşürken araç sürücüsünün etrafı kollayarak bu işlemi gerçekleştiriyor olması da yaptığı işin hata olduğuna ispat niteliğindeydi.

HABER: Adnan Ayvaz

Aracın deposuna yapışan pisliği hem kürek hemde hortumla tazyikli su yardımıyla dereye boşaltan araç sürücüsü bir taraftanda etrafı kollamayı ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.