Şimdi proje zamanı!

Kocaeli 01.03.2019 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şimdi proje zamanı!

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İLÇELERİ İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLAMAYA BAŞLIYOR

Seçim çalışmalarını sürdüren belediye Başkan adayları, bu kez Projeleriyle kamuoyunun karşısına çıkacak. Adayların seçim beyannamelerinde birkaç nüans hariç aynı vaatler dikkatleri çekiyor. 31 Mart Yerel Seçim sürecinde, artık son aya gelindi. Yaklaşık 3 aydır yoğun bir çalışma yürüten partilerin ve İttifakların Belediye Başkan Adayları, önümüzdeki günlerde son kozlarını oynayarak, 31 Mart’da sandığa gidecek. Sürecin iyice daralmasıyla beraber saha çalışmalarına hız veren Belediye başkan Adaylarından vatandaşlar projelerini açıklamalarını bekliyordu. Bu konuda artık netlik kazandı. Bir çok aday önümüzde ki birkaç gün içerisinde düzenleyecekleri programlarla seçim beyannamelerini kamuoyuyla paylaşacak. ORTAK SEÇİM VAATLERİ Ancak adayların şu ana kadar açıkladıkları seçim vaatlerine genel olarak bakıldığı zaman birkaç nüans hariç aynı şeyler söz konusu. Öne çıkan konu başlıkları arasında, Halk Meclisleri, ortak akılla birlikte yönetim, trafik sorununu çözecek projeler, yeni sosyal yaşam alanları, engellilere ve pozitif ayrımcılık, Gebze’de tapu sorununu çözme, Dilovası’nda Kömürcüler OSB’yi kaldırma gibi vaatler ön planda. Bunların dışında ilçelere özgü projeler de Adayların farklılıklarını gösteriyor. Hemen hemen bütün adaylar tarafından söz verilen projeler vatandaşların aklını ise karıştırıyor. BEYANNAME AÇIKLAMA TARİHLERİ Şu ana kadar Aday Adayalrı tarafından açıklanan seçim beyanname tarihleri ise şuı şekilde: AK Parti’de Darıca bu akşam saat 19.00’da, Gebze’de 3 Mart Pazar saat 16.00’da, Çayırova’da 4 Mart Pazartesi 19.00’da, Dilovası saat 8 Mart Cuma saat 19.00’da, CHP Darıca’da 3 Mart Pazar saat 14.00’de, Gebze’de 9 Mart Cumartesi saat 19.00’da İYİ Parti Çayırova’da 3 Mart Pazar saat 16.00’da seçim beyannamesini açıklayacak.
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İLÇELERİ İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLAMAYA BAŞLIYOR

Seçim çalışmalarını sürdüren belediye Başkan adayları, bu kez Projeleriyle kamuoyunun karşısına çıkacak. Adayların seçim beyannamelerinde birkaç nüans hariç aynı vaatler dikkatleri çekiyor.

31 Mart Yerel Seçim sürecinde, artık son aya gelindi. Yaklaşık 3 aydır yoğun bir çalışma yürüten partilerin ve İttifakların Belediye Başkan Adayları, önümüzdeki günlerde son kozlarını oynayarak, 31 Mart’da sandığa gidecek. Sürecin iyice daralmasıyla beraber saha çalışmalarına hız veren Belediye başkan Adaylarından vatandaşlar projelerini açıklamalarını bekliyordu. Bu konuda artık netlik kazandı. Bir çok aday önümüzde ki birkaç gün içerisinde düzenleyecekleri programlarla seçim beyannamelerini kamuoyuyla paylaşacak.

ORTAK SEÇİM VAATLERİ

Ancak adayların şu ana kadar açıkladıkları seçim vaatlerine genel olarak bakıldığı zaman birkaç nüans hariç aynı şeyler söz konusu. Öne çıkan konu başlıkları arasında, Halk Meclisleri, ortak akılla birlikte yönetim, trafik sorununu çözecek projeler, yeni sosyal yaşam alanları, engellilere ve pozitif ayrımcılık, Gebze’de tapu sorununu çözme, Dilovası’nda Kömürcüler OSB’yi kaldırma gibi vaatler ön planda. Bunların dışında ilçelere özgü projeler de Adayların farklılıklarını gösteriyor. Hemen hemen bütün adaylar tarafından söz verilen projeler vatandaşların aklını ise karıştırıyor.

BEYANNAME AÇIKLAMA TARİHLERİ

Şu ana kadar Aday Adayalrı tarafından açıklanan seçim beyanname tarihleri ise şuı şekilde: AK Parti’de Darıca bu akşam saat 19.00’da, Gebze’de 3 Mart Pazar saat 16.00’da, Çayırova’da 4 Mart Pazartesi 19.00’da, Dilovası saat 8 Mart Cuma saat 19.00’da, CHP Darıca’da 3 Mart Pazar saat 14.00’de, Gebze’de 9 Mart Cumartesi saat 19.00’da İYİ Parti Çayırova’da 3 Mart Pazar saat 16.00’da seçim beyannamesini açıklayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.