Sinan bildiğimiz Sinan...!

Spor 16.09.2017 - 20:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sinan bildiğimiz Sinan...!

Sinan bildiğimiz Sinan...!

Sahasında Ankara Demirspor gibi güçlü bir rakibi 3-1 devirerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Darıca Gençlerbirliği galibiyete sevinemedi. Maçın bitiş düdüğünün ardından müthiş bir coşku yaşayan sarı yeşilli taraftarların sevinçleri kursaklarında kaldı. Takım kaptanı Sinan Turan’ı tribünlere davet ederek galibiyet üçlüsü isteyen Çınaraltı, Sinan Turan’dan red cevabı alınca ortalık karıştı. SİNAN’DAN ÜÇLÜ RİCASINA RED Tribünlere el kol hareketi yaparak soyunma odasına doğru yönelen Sinan, takım arkadaşlarının da taraftarlarla galibiyet coşkusu yaşamasına engel olarak takım arkadaşlarına soyunma odasına çekti. Bu şok davranış sonrasında haklı olarak çılgına dönen sarı yeşilli taraftarlar, Sinan Turan’a büyük tepki gösterdiler. HERKESİ ZOR DURUMDA BIRAKTI Zorlu dönemden geçen Darıca G.B’nin böylesine önemli bir galibiyet sonrasında takım kaptanın taraftarlara saygısızca hareketi galibiyete gölge düşürdü. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ı, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ü, teknik heyet ve takım arkadaşlarını zor bir durumda bırakan Sinan Turan, kenetlenilmesi gereken önemli bir süreçte böyle bir tavır sergileyerek büyük tepki çekti. ALAYCI ALKIŞ BARDAĞI TAŞIRDI Sinan’ın saygısızca hareketi sonrasında sakinleşmekte güçlük çeken Çınaraltı taraftarı, Sinan Turan’a büyük tepki gösterse de deneyimli oyuncu hiçbir şey olmamış gibi tribünlere dönerek alaycı bir tavırla taraftarları alkışladı. Takım kaptanının bardağı taşıran bu hareketleri sonrasında galibiyet sevinci kursaklarda kaldı. SİNAN’IN İLK VUKUATI DEĞİL İki sezon önce Darıca’da oynanan Körfez İskenderun maçı sonrasında da taraftarlara benzer hareketlerde bulunan ve Çınaraltı taraftarını çığrından çıkaran Sinan Turan’ın bugün yaptığı davranış şaşırtmadı. O dönem takımın havasının bozulmaması adına Sinan’ın yaptığı yanlışları sineye çeken Çınaraltı, bugün yaşanan gerilim sonrasında isyan bayrağını çekti.
Sinan bildiğimiz Sinan...!

Sahasında Ankara Demirspor gibi güçlü bir rakibi 3-1 devirerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Darıca Gençlerbirliği galibiyete sevinemedi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından müthiş bir coşku yaşayan sarı yeşilli taraftarların sevinçleri kursaklarında kaldı. Takım kaptanı Sinan Turan’ı tribünlere davet ederek galibiyet üçlüsü isteyen Çınaraltı, Sinan Turan’dan red cevabı alınca ortalık karıştı.

SİNAN’DAN ÜÇLÜ RİCASINA RED

Tribünlere el kol hareketi yaparak soyunma odasına doğru yönelen Sinan, takım arkadaşlarının da taraftarlarla galibiyet coşkusu yaşamasına engel olarak takım arkadaşlarına soyunma odasına çekti. Bu şok davranış sonrasında haklı olarak çılgına dönen sarı yeşilli taraftarlar, Sinan Turan’a büyük tepki gösterdiler.

HERKESİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Zorlu dönemden geçen Darıca G.B’nin böylesine önemli bir galibiyet sonrasında takım kaptanın taraftarlara saygısızca hareketi galibiyete gölge düşürdü. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ı, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ü, teknik heyet ve takım arkadaşlarını zor bir durumda bırakan Sinan Turan, kenetlenilmesi gereken önemli bir süreçte böyle bir tavır sergileyerek büyük tepki çekti.

ALAYCI ALKIŞ BARDAĞI TAŞIRDI

Sinan’ın saygısızca hareketi sonrasında sakinleşmekte güçlük çeken Çınaraltı taraftarı, Sinan Turan’a büyük tepki gösterse de deneyimli oyuncu hiçbir şey olmamış gibi tribünlere dönerek alaycı bir tavırla taraftarları alkışladı. Takım kaptanının bardağı taşıran bu hareketleri sonrasında galibiyet sevinci kursaklarda kaldı.

SİNAN’IN İLK VUKUATI DEĞİL

İki sezon önce Darıca’da oynanan Körfez İskenderun maçı sonrasında da taraftarlara benzer hareketlerde bulunan ve Çınaraltı taraftarını çığrından çıkaran Sinan Turan’ın bugün yaptığı davranış şaşırtmadı. O dönem takımın havasının bozulmaması adına Sinan’ın yaptığı yanlışları sineye çeken Çınaraltı, bugün yaşanan gerilim sonrasında isyan bayrağını çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.