Şinasi Sözbir Baba Oldu

Gebze 08.07.2018 - 21:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şinasi Sözbir Baba Oldu

Geçen yıl Cammekan Tesisleri'nde hayatını Esra Konak Sözbir ile birleştiren Genç ve başarılı iş ve spor adamlarımızdan Şinasi Sözbir baba oldu.

Gebze´nin başarılı iş adamlarından Sözbir Gayrimenkul firmasının sahibi Şinasi Sözbir baba oldu.   Başarılı iş adamının eşi Konak Gelini Moda Evinin sahiplerinden Esra Konak Sözbir Cuma günü öğle saatlerinde Pendik Emsey Hospital´da nur topu gibi bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Esra - Şinasi Sözbir çifti, mutluluklarını perçinleyen ailelerinin yeni bireyine KAYAALP ismini koydular. Genç çiftin yakınları ve dostları bu mutlu günlerinde Sözbir çiftini yalnız bırakmadı. Hedef Gazetesi olarak  Esra- Şinasi Sözbir çiftini tebrik ediyor, Kaya Alp bebeğe uzun, sağlıklı ve mutlluk dolu bir ömür diliyoruz.
Geçen yıl Cammekan Tesisleri'nde hayatını Esra Konak Sözbir ile birleştiren Genç ve başarılı iş ve spor adamlarımızdan Şinasi Sözbir baba oldu.

Gebze´nin başarılı iş adamlarından Sözbir Gayrimenkul firmasının sahibi Şinasi Sözbir baba oldu.

 

Başarılı iş adamının eşi Konak Gelini Moda Evinin sahiplerinden Esra Konak Sözbir Cuma günü öğle saatlerinde Pendik Emsey Hospital´da nur topu gibi bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Esra - Şinasi Sözbir çifti, mutluluklarını perçinleyen ailelerinin yeni bireyine KAYAALP ismini koydular.

Genç çiftin yakınları ve dostları bu mutlu günlerinde Sözbir çiftini yalnız bırakmadı.

Hedef Gazetesi olarak  Esra- Şinasi Sözbir çiftini tebrik ediyor, Kaya Alp bebeğe uzun, sağlıklı ve mutlluk dolu bir ömür diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.