Sır Ailesinin Acı Günü

Çayırova 24.02.2016 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sır Ailesinin Acı Günü

Çayırova’da ikamet eden Fikret Sır’ın kız kardeşi İtibar Aydın geçirdiği beyin kanaması sonucunda hayata veda etti.

Cumartesi günü geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan İtibar Aydın tüm çabalara rağmen hayata döndürülemedi. Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir’in de baldızı olan İtibar Aydın’ın cenazesi ikindi namazıma müteakip Çayırova Mandıra Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenaze namazına Kocaeli Ak parti İl Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Yönetimi, KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasreddin Bavaş ve Yönetimi, ayrıca bölgemizin siyaset ve iş dünyasından bir çok isim yer aldı.  HEDEF GAZETESİ olarak merhumeye Allah'tan Rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz
Çayırova’da ikamet eden Fikret Sır’ın kız kardeşi İtibar Aydın geçirdiği beyin kanaması sonucunda hayata veda etti.

Cumartesi günü geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan İtibar Aydın tüm çabalara rağmen hayata döndürülemedi. Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir’in de baldızı olan İtibar Aydın’ın cenazesi ikindi namazıma müteakip Çayırova Mandıra Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenaze namazına Kocaeli Ak parti İl Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Yönetimi, KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasreddin Bavaş ve Yönetimi, ayrıca bölgemizin siyaset ve iş dünyasından bir çok isim yer aldı. 

HEDEF GAZETESİ olarak merhumeye Allah'tan Rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.