Sıradışı bir belediye başkanı olacağım'

Gebze 25.02.2019 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sıradışı bir belediye başkanı olacağım'

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, köylere çıkarma yaptı. Köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Çakır, "Seçildiğim takdirde öncekiler gibi halktan kopmayacağım. Alışılmışın dışında sıradışı bir belediye başkanı olacağım" dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim süreci dahilinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze'de adeta ayak basmadık yer bırakmıyor. SKM programları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Çakır, tüm gününü köy ziyaretlerine ayırdı. Beraberindeki kalabalık bir ekip ile, Pelitli, Balçık, Denizli, Mollafenari ve Yağcılar köylerini ziyaret ederek sorunları yerinden inceleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, vatandaşları dinledi.   SORUNLARI TEK TEK NOT ALDI Köylerde sıcak ilgiyle karşılanan Serap Çakır, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları iletirken, Serap Çakır ise sorunları tek tek not aldı ve göreve geldiğinde gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.    HALKTAN KOPMAYACAĞIM Köylerde bulunan esnaf ve kahvehaneleri dolaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Seçildiğim takdirde öncekiler gibi halktan kopmayacağım. Alışılmışın dışında sıradışı bir belediye başkanı olacağım. Bana 5 yıl bu yetkiyi verin, 5 yıl sonra bana destek vermeyenlerde benim tekrar belediye başkanı olmamı isteyecektir. Kendime güveniyorum" ifadelerini kullandı.   KÖYLER HİZMETTEN YOKSUN 2014 yılında köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köy halkı bu durumdan rahatsız olduklarını belirtti. Vatandaşlar, "Köylerimiz bir kararlar mahalle yapıldı. Bu karardan sonra sıkıntılarımız daha da arttı. Mahalle olduğumuz halde yeterli hizmeti alamıyoruz. Yeniden köy olmak istiyoruz" diyerek şikayetlerini ilettiler. 
Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, köylere çıkarma yaptı. Köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Çakır, "Seçildiğim takdirde öncekiler gibi halktan kopmayacağım. Alışılmışın dışında sıradışı bir belediye başkanı olacağım" dedi.
31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim süreci dahilinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze'de adeta ayak basmadık yer bırakmıyor. SKM programları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Çakır, tüm gününü köy ziyaretlerine ayırdı. Beraberindeki kalabalık bir ekip ile, Pelitli, Balçık, Denizli, Mollafenari ve Yağcılar köylerini ziyaret ederek sorunları yerinden inceleyen Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, vatandaşları dinledi.
 
SORUNLARI TEK TEK NOT ALDI
Köylerde sıcak ilgiyle karşılanan Serap Çakır, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları iletirken, Serap Çakır ise sorunları tek tek not aldı ve göreve geldiğinde gerekli çalışmaları yapacağını belirtti. 
 
HALKTAN KOPMAYACAĞIM
Köylerde bulunan esnaf ve kahvehaneleri dolaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Seçildiğim takdirde öncekiler gibi halktan kopmayacağım. Alışılmışın dışında sıradışı bir belediye başkanı olacağım. Bana 5 yıl bu yetkiyi verin, 5 yıl sonra bana destek vermeyenlerde benim tekrar belediye başkanı olmamı isteyecektir. Kendime güveniyorum" ifadelerini kullandı.
 
KÖYLER HİZMETTEN YOKSUN
2014 yılında köy statüsünden mahalle statüsüne geçen köy halkı bu durumdan rahatsız olduklarını belirtti. Vatandaşlar, "Köylerimiz bir kararlar mahalle yapıldı. Bu karardan sonra sıkıntılarımız daha da arttı. Mahalle olduğumuz halde yeterli hizmeti alamıyoruz. Yeniden köy olmak istiyoruz" diyerek şikayetlerini ilettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.