Siz neyi kutluyorsunuz?

Kocaeli 24.04.2020 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Siz neyi kutluyorsunuz?

Önceki akşam saat 21.00’de tüm Türkiye 23 Nisan coşkusunu balkonlarında İstiklal Marşı okuyarak kutladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bu eşsiz görüntü uzun zamandır hasret kaldığımız güzelliğe imza attı. Yediden yetmişe herkes evlerinin balkonlarında şanlı Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle İstiklal Marşımızı okuyarak corona virüs salgını nedeniyle sokaklarda kutlayamadığımız bayramımızı evlerinde kutlayarak coşkuya katıldı.  HANGİ MANTIĞIN ÜRÜNÜ? Bu güzel tabloya gölge düşüren ve bazı kendilerini bilmezler de yok değildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız ve İstiklal Marşımızla yeri göğü inlettiğimiz o sıralarda havaya silah sıkanlar, çocuk bayramını silahla kutlanacağını düşündüler. Bazı kendini bilmezlerin yaptığı bu kaba ve çirkin davranışa duyarlı vatandaşlardan sert tepki geldi. Vatandaşlar “23 Nisan’da silah sıkmak nedir? Çocuklarımız evlerinde korktular. Bu insanlar neyi kutladıklarını sanıyor? Çocuk bayramında silah sıkmak hangi aklın hangi mantığın ürünü?” yorumunu yaparak tepki gösterdiler.

Önceki akşam saat 21.00’de tüm Türkiye 23 Nisan coşkusunu balkonlarında İstiklal Marşı okuyarak kutladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bu eşsiz görüntü uzun zamandır hasret kaldığımız güzelliğe imza attı. Yediden yetmişe herkes evlerinin balkonlarında şanlı Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle İstiklal Marşımızı okuyarak corona virüs salgını nedeniyle sokaklarda kutlayamadığımız bayramımızı evlerinde kutlayarak coşkuya katıldı. 

HANGİ MANTIĞIN ÜRÜNÜ?
Bu güzel tabloya gölge düşüren ve bazı kendilerini bilmezler de yok değildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığımız ve İstiklal Marşımızla yeri göğü inlettiğimiz o sıralarda havaya silah sıkanlar, çocuk bayramını silahla kutlanacağını düşündüler. Bazı kendini bilmezlerin yaptığı bu kaba ve çirkin davranışa duyarlı vatandaşlardan sert tepki geldi. Vatandaşlar “23 Nisan’da silah sıkmak nedir? Çocuklarımız evlerinde korktular. Bu insanlar neyi kutladıklarını sanıyor? Çocuk bayramında silah sıkmak hangi aklın hangi mantığın ürünü?” yorumunu yaparak tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.