GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Sizlerin sesi olacağız!”

Dilovası 13.08.2020 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sizlerin sesi olacağız!”

CHP PM üyesi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimini ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Kocaeli İl Örgütü’nü ziyaret etti. Gürsel Erol ziyarette CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, CHP Başiskele İlçe Başkanı Av. Anıl Acurman, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile bir araya geldi. SESİNİZ OLACAĞIZ Yeni dönem çalışmalarında CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimine başarılar dileyen Gürsel Erol, “Geçtiğimiz Temmuz ayında düzenlenen 37. Olağan Genel Kurultayımızda Parti Meclisi üyeliğine seçildim. Parti Meclisi’nde sizlerin sesi olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı. KOCAELİ’Yİ ALACAĞIZ Ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise, “Bizler iktidara yürüyoruz. 37. Olağan Genel Kurultayımız ile de bunu gösterdik. Genel başkanımızın iktidar kurultayımızda açıkladığı 13 ilkeyi hayata geçirmek için Kocaeli’de var gücümüzle CHP Kocaeli ailesi olarak sahada olacağız. Bir dahaki seçimlerde bizler Kocaeli’yi alacağız” diye konuştu.

CHP PM üyesi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetimini ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Kocaeli İl Örgütü’nü ziyaret etti. Gürsel Erol ziyarette CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, CHP Başiskele İlçe Başkanı Av. Anıl Acurman, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile bir araya geldi.

SESİNİZ OLACAĞIZ

Yeni dönem çalışmalarında CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimine başarılar dileyen Gürsel Erol, “Geçtiğimiz Temmuz ayında düzenlenen 37. Olağan Genel Kurultayımızda Parti Meclisi üyeliğine seçildim. Parti Meclisi’nde sizlerin sesi olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ’Yİ ALACAĞIZ

Ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ise, “Bizler iktidara yürüyoruz. 37. Olağan Genel Kurultayımız ile de bunu gösterdik. Genel başkanımızın iktidar kurultayımızda açıkladığı 13 ilkeyi hayata geçirmek için Kocaeli’de var gücümüzle CHP Kocaeli ailesi olarak sahada olacağız. Bir dahaki seçimlerde bizler Kocaeli’yi alacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.