SOBA, "Ekibim Hedefe Kilitlendi"

Gebze 07.05.2015 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SOBA, "Ekibim Hedefe Kilitlendi"

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, "7 Haziran'da gerçekleşecek olan Genel Seçimler öncesi teşkilatının tüm kolları ve yöneticileri çalışmalarında gaza basmıştır."dedi.

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba seçimlerde gençlerin ve bayanların büyük önem kaydettiğini hatta seçimin onların emekleri sonucunda şekillendiğinin altını çizerken, "Gençlik kollarımız inanılmaz bir özveri ile çalışıyorlar. Çok verimliler. Ortaya çıkan sinerjiden ben  dahil tüm ana kademe yönetici arkadaşlarım şevk alıyorlar. Bayanlarımız zaten araziden hiç gelmiyorlar. Sürekli ev ziyaretleri ve toplantılarla yeni bir seçim zaferinin mimarı olacaklarından hiç kuşkum."dedi. İL YÖNETİCİLERİMİZİN İVMESİ YÜKSEK Soba,"Gebze dahil olmak üzere bölgemizden Kocaeli Ak Parti İl Yönetimi'ne giren tüm arkadaşların ciddi bir katkısı var. Gerek Gebze ve civarında gerekse Kocaelinin diğer ilçelerinde inanılmaz bir performans ile çalışıyorlar. Bu konuda İl Başkanımızda tüm kademelerimize örnek oluyor."dedi.
Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, "7 Haziran'da gerçekleşecek olan Genel Seçimler öncesi teşkilatının tüm kolları ve yöneticileri çalışmalarında gaza basmıştır."dedi.

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba seçimlerde gençlerin ve bayanların büyük önem kaydettiğini hatta seçimin onların emekleri sonucunda şekillendiğinin altını çizerken, "Gençlik kollarımız inanılmaz bir özveri ile çalışıyorlar. Çok verimliler. Ortaya çıkan sinerjiden ben  dahil tüm ana kademe yönetici arkadaşlarım şevk alıyorlar. Bayanlarımız zaten araziden hiç gelmiyorlar. Sürekli ev ziyaretleri ve toplantılarla yeni bir seçim zaferinin mimarı olacaklarından hiç kuşkum."dedi.

İL YÖNETİCİLERİMİZİN İVMESİ YÜKSEK

Soba,"Gebze dahil olmak üzere bölgemizden Kocaeli Ak Parti İl Yönetimi'ne giren tüm arkadaşların ciddi bir katkısı var. Gerek Gebze ve civarında gerekse Kocaelinin diğer ilçelerinde inanılmaz bir performans ile çalışıyorlar. Bu konuda İl Başkanımızda tüm kademelerimize örnek oluyor."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.