Soba, “Milletimiz istikbali için “evet” dedi”

Gebze 17.04.2017 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Soba, “Milletimiz istikbali için “evet” dedi”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması sonucu sonrasında açıklama yaptı.

"Milletimiz bugün itibari ile eskimiş, olduğu yerde sayan, ülkemizi devamlı dibe çeken darbe anayasasına dur demiştir “şeklinde konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, "Gelecek güzel günler için, İstikbal için de  evet'i seçmiştir. Bu kararıyla yenilenerek, son sürat ilerleyen güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye olmayı seçen tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Teşekkürler Gebze. Teşekkürler Türkiye. Teşekkürler gurbetteki Türkiye sevdalısı kardeşlerimiz. 16 Nisandaki vermiş olduğumuz her evet oyu 15 Temmuz şehitlerine boynumuzun borcuydu. Bir olduk, iri olduk, diri olduk, dik durduk, azmettik, çok çalıştık ve ülkemiz için, geleceğimiz için hep birlikte en doğru kararı vererek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasını alnımızın akıyla kazandık" diye açıkladı. HALKIMIZ DESTAN YAZDI! "Halkımız nasıl ki 15 Temmuz gecesi bir destan yazdıysa bugün 16 Nisanda da yeni bir destana imzasını atmış ve tüm Dünyaya Osmanlı ruhunun hâlâ devam etmekte olduğunu göstermiştir" diyen Soba, "Bu kutlu davada bizlerin yanında olan, bu yolda bizleri biran bile yalnız bırakmayan, gecesini gündüzüne katan, tüm zorluklarla mücadele eden  İlçe yöneticisi kardeşlerime,  kadın kolları başkanıma, yönetimine, gençlik kolları başkanıma ve yönetimine, mahalle başkanlarıma, yönetimlerine, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, bu yolda bizlere her daim destek olan, yoldaş olan teşkilatımıza gönül veren tüm Ak yürekli dava arkadaşlarımıza ve kıymetli Gebze halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “diye konuştu. DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM! "Biriz, beraberiz, kardeşiz. Biz hep birlikte Türkiye’yiz" diye açıklama yapan Hasan Soba, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması sonucunun vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonra, çıkan bu sonuçla birlikte şahlanarak ayağa kalkan, geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye’de, Ak davamızı son nefesimize kadar savunup  ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşaallah. Durmak yok. Çalışmaya devam Türkiye’m" dedi.  
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması sonucu sonrasında açıklama yaptı.

"Milletimiz bugün itibari ile eskimiş, olduğu yerde sayan, ülkemizi devamlı dibe çeken darbe anayasasına dur demiştir “şeklinde konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, "Gelecek güzel günler için, İstikbal için de  evet'i seçmiştir. Bu kararıyla yenilenerek, son sürat ilerleyen güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye olmayı seçen tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Teşekkürler Gebze. Teşekkürler Türkiye. Teşekkürler gurbetteki Türkiye sevdalısı kardeşlerimiz. 16 Nisandaki vermiş olduğumuz her evet oyu 15 Temmuz şehitlerine boynumuzun borcuydu. Bir olduk, iri olduk, diri olduk, dik durduk, azmettik, çok çalıştık ve ülkemiz için, geleceğimiz için hep birlikte en doğru kararı vererek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasını alnımızın akıyla kazandık" diye açıkladı.

HALKIMIZ DESTAN YAZDI!

"Halkımız nasıl ki 15 Temmuz gecesi bir destan yazdıysa bugün 16 Nisanda da yeni bir destana imzasını atmış ve tüm Dünyaya Osmanlı ruhunun hâlâ devam etmekte olduğunu göstermiştir" diyen Soba, "Bu kutlu davada bizlerin yanında olan, bu yolda bizleri biran bile yalnız bırakmayan, gecesini gündüzüne katan, tüm zorluklarla mücadele eden  İlçe yöneticisi kardeşlerime,  kadın kolları başkanıma, yönetimine, gençlik kolları başkanıma ve yönetimine, mahalle başkanlarıma, yönetimlerine, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize, bu yolda bizlere her daim destek olan, yoldaş olan teşkilatımıza gönül veren tüm Ak yürekli dava arkadaşlarımıza ve kıymetli Gebze halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum “diye konuştu.

DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM!

"Biriz, beraberiz, kardeşiz. Biz hep birlikte Türkiye’yiz" diye açıklama yapan Hasan Soba, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması sonucunun vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonra, çıkan bu sonuçla birlikte şahlanarak ayağa kalkan, geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye’de, Ak davamızı son nefesimize kadar savunup  ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz inşaallah. Durmak yok. Çalışmaya devam Türkiye’m" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.