Soba Teşkilatına Konuştu

Gebze 05.05.2018 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Soba Teşkilatına Konuştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı ve AK Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba, ilçe teşkilatına konuştu.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 88. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısı dün akşam Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan  Hasan Soba, “1975 yılında Rize’de doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Erciyes Üniversitesi Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdim. Ticaretle uğraşıyorum. Bu zamana kadar partimde mahalle gençlik kolları başkanlığından başlayarak çeşitli makamlarda bulundum. Görevim olsun olmasın her zaman partime ve davama hizmet ettim ve etmeye de devam ediyorum. BU BÖLGENİN EVLADIYIM Bu kürsüden pek çok konuşmalar yaptım. 21 Mayıs’tan sonra da aday olarak konuşmayı rabbimden niyaz ediyorum. Gebze teşkilatları güçlü ve kuvvetli. Bu seçimin de üstesinden gelerek en yüksek oyu alacağız. Kocaeli milletvekili aday adayı olarak yola çıktım ama bu bölgenin bir evladı olarak eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarımızı biliyorum. Bunlarla ilgili üzerime düşen görevi yapacağıma hiçbir şüpheniz olmasın. Diğer tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” diye konuştu.  
AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı ve AK Parti Gebze eski ilçe başkanı Hasan Soba, ilçe teşkilatına konuştu.

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı 88. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısı dün akşam Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan  Hasan Soba, “1975 yılında Rize’de doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Erciyes Üniversitesi Muhasebe Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdim. Ticaretle uğraşıyorum. Bu zamana kadar partimde mahalle gençlik kolları başkanlığından başlayarak çeşitli makamlarda bulundum. Görevim olsun olmasın her zaman partime ve davama hizmet ettim ve etmeye de devam ediyorum.

BU BÖLGENİN EVLADIYIM

Bu kürsüden pek çok konuşmalar yaptım. 21 Mayıs’tan sonra da aday olarak konuşmayı rabbimden niyaz ediyorum. Gebze teşkilatları güçlü ve kuvvetli. Bu seçimin de üstesinden gelerek en yüksek oyu alacağız. Kocaeli milletvekili aday adayı olarak yola çıktım ama bu bölgenin bir evladı olarak eksikliklerimizi ve ihtiyaçlarımızı biliyorum. Bunlarla ilgili üzerime düşen görevi yapacağıma hiçbir şüpheniz olmasın. Diğer tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.