Şoför Bebekli Kadının Üzerine Yürüdü

01.06.2017 - 23:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şoför Bebekli Kadının Üzerine Yürüdü

Bir otobüs şoförü, sert girilen virajda kucağındaki bebeğinin başı demirlere çarpan bir kadın yolcu tarafından uyarıldı. Bunun üzerine kadının üzerine yürüyüp hakaret eden şoför büyük tepki çekti.

İstanbul'da Eminönü-Yeşilpınar hattında çalışan otobüsün şoförü, tartıştığı bebekli bir kadına sözlü şiddet uyguladı. Kucağında bebeği olan kadına bağırıp üzerine yürüyen şoför, otobüsteki yolcular tarafından kameraya kaydedildi. ELİNDE BEBEĞİ OLAN KADININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ Görüntülerde, otobüs şoförünün bir kadınla tartıştığı, yüksek sesle bağırarak üzerine yürüdüğü görülüyor. Tartışmanın ortasında kalan annesinin kucağındaki bir bebeğin korkarak ağladığı görüntülere yansıyor. HIZLI GİTTİĞİ İÇİN UYARILINCA ÇİRKİNLEŞTİ İddiaya göre şoför yol üstünde bir inşaat işçisiyle tartıştı ve daha sonra sinirle viraja girdi. Bunun sonucunda kadının kucağındaki bebek, kafasını demire vurdu ve anne yavaş gitmesi için şoförü uyardı. Bunun üzerine şoför kadına bağırmaya başladı ve "Gel kendin sür, nereye şikayet ediyorsan et, sizinle mi uğraşacağım" diyerek üzerine yürüdü. Bu esnada kadının kucağındaki çocuğun oldukça korktuğu ve ağladığı görülüyor. BEYAZ MASA'YA ŞİKAYET ETTİLER Birçok kişi, sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşarak duruma tepki gösterdi. Bazı kişilerin,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'nın  Twitter hesabına durumu bildirdiği görüldü. Bunun üzerine resmi  Twitter hesabından görüntülere ilişkin açıklama yapan İBB Beyaz Masa, olaya ilişkin inceleme başlattıklarını bildirdi.
Bir otobüs şoförü, sert girilen virajda kucağındaki bebeğinin başı demirlere çarpan bir kadın yolcu tarafından uyarıldı. Bunun üzerine kadının üzerine yürüyüp hakaret eden şoför büyük tepki çekti.

İstanbul'da Eminönü-Yeşilpınar hattında çalışan otobüsün şoförü, tartıştığı bebekli bir kadına sözlü şiddet uyguladı. Kucağında bebeği olan kadına bağırıp üzerine yürüyen şoför, otobüsteki yolcular tarafından kameraya kaydedildi.

ELİNDE BEBEĞİ OLAN KADININ ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Görüntülerde, otobüs şoförünün bir kadınla tartıştığı, yüksek sesle bağırarak üzerine yürüdüğü görülüyor. Tartışmanın ortasında kalan annesinin kucağındaki bir bebeğin korkarak ağladığı görüntülere yansıyor.

HIZLI GİTTİĞİ İÇİN UYARILINCA ÇİRKİNLEŞTİ

İddiaya göre şoför yol üstünde bir inşaat işçisiyle tartıştı ve daha sonra sinirle viraja girdi. Bunun sonucunda kadının kucağındaki bebek, kafasını demire vurdu ve anne yavaş gitmesi için şoförü uyardı. Bunun üzerine şoför kadına bağırmaya başladı ve "Gel kendin sür, nereye şikayet ediyorsan et, sizinle mi uğraşacağım" diyerek üzerine yürüdü. Bu esnada kadının kucağındaki çocuğun oldukça korktuğu ve ağladığı görülüyor.

BEYAZ MASA'YA ŞİKAYET ETTİLER

Birçok kişi, sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşarak duruma tepki gösterdi. Bazı kişilerin,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa'nın  Twitter hesabına durumu bildirdiği görüldü. Bunun üzerine resmi  Twitter hesabından görüntülere ilişkin açıklama yapan İBB Beyaz Masa, olaya ilişkin inceleme başlattıklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.