Sokak Hayvanlarına ‘Bir Kap’

Gebze 27.08.2018 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sokak Hayvanlarına ‘Bir Kap’

Gebze Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarını korumak ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için Gebze’nin belirli noktalarına ‘Hayvan Besleme Noktası’ yerleştirdi.

‘Hayvan Besleme Noktası’ Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami avlusunda bulunan onlarca kedi için birden fazla yerleştirildi. Hayvan Besleme Noktaları hayvanların kolayca ulaşılabildiği bir yere konuldu. Sıcak yaz günlerinde sokak hayvanların aç ve susuz kalmaması için güzel bir uygulama olduğunu belirten vatandaşlar, “Artan hava sıcaklıkları ile sokak hayvanları bazen bir yudum su bulamıyor. Gebze Belediyesi yerleştirdiği hayvan besleme noktaları hem hayvanlar hem de vatandaşlar için kolaylık oldu. Hayvan sever vatandaşlar tarafından temin edilen yiyecek ve su kapları bazı kendini bilmezler tarafından talan ediliyordu. Gebze Belediyesi bu hayvan besleme noktalarını temin ederek kontrolünü de sağlamış olacak.” dedi. Gebze Belediyesi tarafından yerleştirilen Hayvan Besleme Noktaları vatandaşlar ve hayvan severler tarafından olumlu tepkiler aldı.   KÜBRA AKABALI  
Gebze Belediyesi, sahipsiz sokak hayvanlarını korumak ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için Gebze’nin belirli noktalarına ‘Hayvan Besleme Noktası’ yerleştirdi.

‘Hayvan Besleme Noktası’ Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami avlusunda bulunan onlarca kedi için birden fazla yerleştirildi. Hayvan Besleme Noktaları hayvanların kolayca ulaşılabildiği bir yere konuldu. Sıcak yaz günlerinde sokak hayvanların aç ve susuz kalmaması için güzel bir uygulama olduğunu belirten vatandaşlar, “Artan hava sıcaklıkları ile sokak hayvanları bazen bir yudum su bulamıyor. Gebze Belediyesi yerleştirdiği hayvan besleme noktaları hem hayvanlar hem de vatandaşlar için kolaylık oldu. Hayvan sever vatandaşlar tarafından temin edilen yiyecek ve su kapları bazı kendini bilmezler tarafından talan ediliyordu. Gebze Belediyesi bu hayvan besleme noktalarını temin ederek kontrolünü de sağlamış olacak.” dedi. Gebze Belediyesi tarafından yerleştirilen Hayvan Besleme Noktaları vatandaşlar ve hayvan severler tarafından olumlu tepkiler aldı.

 

KÜBRA AKABALI

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.