Son sözü Paşa söyledi 2-3

Spor 10.02.2019 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Son sözü Paşa söyledi 2-3

GOL DÜELLOSU ŞEKLİNDE GEÇEN MAÇI MUSTAFAPAŞASPOR KAZANDI

2.Küme F Grubu’nda haftanın merakla beklenen zorlu randevusunda Mustafapaşaspor, Yavuz Selimspor’u deplasmanda 3-2 yenerek önemli bir 3 puan aldı.  Selim Özkan’ın öğrencilerine galibiyeti getiren goller Mustafa, Berkan ve Yusuf’tan geldi. Yaptığı transferler ile dikkat çeken Selim Özkan komutasındaki Mustafapaşaspor zorlu Yavuz Selimspor deplasmandan 3 puanı çıkarmayı başardı. Beylikbağı Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi Yavuz Selimspor ilk devreyi 1-0 önde kapatmasına rağmen, Mustafapaşa ikinci yarının hemen başında beraberlik golünü Mustafa ile buldu. Berkan ile skoru 2-1’e getiren Mustafapaşaspor’a, Yavuz Selimspor’un cevabı gecikmedi ve 2 dakika sonra skora yeniden denge geldi:2-2 Karşılaşmanın bu skorla tamamlanacağı düşünüldüğü sırada sahneye çıkan Yusuf, skoru 3-2’ye getirerek Mustafapaşaspor’u zafere taşıdı. Bu sonucun ardından Mustafapaşaspor puanını 6’ya çıkarırken, Yavuz Selimspor 3 puanda kaldı.
GOL DÜELLOSU ŞEKLİNDE GEÇEN MAÇI MUSTAFAPAŞASPOR KAZANDI

2.Küme F Grubu’nda haftanın merakla beklenen zorlu randevusunda Mustafapaşaspor, Yavuz Selimspor’u deplasmanda 3-2 yenerek önemli bir 3 puan aldı.  Selim Özkan’ın öğrencilerine galibiyeti getiren goller Mustafa, Berkan ve Yusuf’tan geldi.

Yaptığı transferler ile dikkat çeken Selim Özkan komutasındaki Mustafapaşaspor zorlu Yavuz Selimspor deplasmandan 3 puanı çıkarmayı başardı. Beylikbağı Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi Yavuz Selimspor ilk devreyi 1-0 önde kapatmasına rağmen, Mustafapaşa ikinci yarının hemen başında beraberlik golünü Mustafa ile buldu. Berkan ile skoru 2-1’e getiren Mustafapaşaspor’a, Yavuz Selimspor’un cevabı gecikmedi ve 2 dakika sonra skora yeniden denge geldi:2-2 Karşılaşmanın bu skorla tamamlanacağı düşünüldüğü sırada sahneye çıkan Yusuf, skoru 3-2’ye getirerek Mustafapaşaspor’u zafere taşıdı. Bu sonucun ardından Mustafapaşaspor puanını 6’ya çıkarırken, Yavuz Selimspor 3 puanda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.