Son zil BARIŞ’ta çaldı

Darıca 09.06.2017 - 14:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Son zil BARIŞ’ta çaldı

Darıca’da yıl sonu karne töreni Barış ortaokulunda düzenlendi. Törende Kaymakam Karaman, başarılı öğrencilere belgelerinin yanı sıra bisiklet hediye etti.

Barış Ortaokulu’nda düzenlenen yıl sonu eğitim ve öğretim sezonu sonu törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Tabak, Darıca Kaymakamlığı Yazı İleri Müdürü Dursun Düzgün, Darıca Mal Müdürü Hüseyin Mehmet Turan, Darıca Nüfus Müdürü Hamza Kaya, Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Barış Ortaokulu Konferans Salonu’nda bulunan tören davetlilerine yönelik yaptığı konuşmada Kocaeli’nin eğitim başarısının çok yukarıda olduğu ve buna en çok Darıca’nın destek ve katkı sağladığını ifade etti. 40’LARDAN İLK SIRALARA GELDİK Eğitim konusunda mütevazi olmayacağının da altını çizen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Burada göreve başlayalı 3 yılım oldu. İlk yılımda TEOG sınavlarında bir iki öğrenci dışında tam net çıkaran olmuyordu. Bugün 28 öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplandıracak bir eğitim düzeyine geldik. İnşallah bu sayı gelecek yıllarda da daha da artacak. Sadece sınav başarısı değil sportif yarışmalarda da üstün dereceler alan öğrencilerimizin sayısı arttı. Bu sadece Darıca ve Kocaeli düzeyinde değil Türkiye, Avrupa ve dünya çapında derece yapan sporcu öğrencilerimiz var. İnşallah başarıları daha üst noktalara çıkar.” dedi. BELGE VE BİSİKLET DAĞITILDI Sportif başarılara imza atan, TEOG Sınavında 120 soruda 120 doğru cevap yapan öğrencilere belgeler Darıca Protokolünün çeşitli üyeleri tarafında dağıtılırken Kaymakam Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’da bisikletlerin dağıtımını yaptılar. Son derece kaliteli ve şık bir görüntüye sahip olan visikletleri alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.
Darıca’da yıl sonu karne töreni Barış ortaokulunda düzenlendi. Törende Kaymakam Karaman, başarılı öğrencilere belgelerinin yanı sıra bisiklet hediye etti.

Barış Ortaokulu’nda düzenlenen yıl sonu eğitim ve öğretim sezonu sonu törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Tabak, Darıca Kaymakamlığı Yazı İleri Müdürü Dursun Düzgün, Darıca Mal Müdürü Hüseyin Mehmet Turan, Darıca Nüfus Müdürü Hamza Kaya, Darıca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Barış Ortaokulu Konferans Salonu’nda bulunan tören davetlilerine yönelik yaptığı konuşmada Kocaeli’nin eğitim başarısının çok yukarıda olduğu ve buna en çok Darıca’nın destek ve katkı sağladığını ifade etti.

40’LARDAN İLK SIRALARA GELDİK

Eğitim konusunda mütevazi olmayacağının da altını çizen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Burada göreve başlayalı 3 yılım oldu. İlk yılımda TEOG sınavlarında bir iki öğrenci dışında tam net çıkaran olmuyordu. Bugün 28 öğrencimiz 120 sorunun tamamını doğru cevaplandıracak bir eğitim düzeyine geldik. İnşallah bu sayı gelecek yıllarda da daha da artacak. Sadece sınav başarısı değil sportif yarışmalarda da üstün dereceler alan öğrencilerimizin sayısı arttı. Bu sadece Darıca ve Kocaeli düzeyinde değil Türkiye, Avrupa ve dünya çapında derece yapan sporcu öğrencilerimiz var. İnşallah başarıları daha üst noktalara çıkar.” dedi.

BELGE VE BİSİKLET DAĞITILDI

Sportif başarılara imza atan, TEOG Sınavında 120 soruda 120 doğru cevap yapan öğrencilere belgeler Darıca Protokolünün çeşitli üyeleri tarafında dağıtılırken Kaymakam Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan’da bisikletlerin dağıtımını yaptılar. Son derece kaliteli ve şık bir görüntüye sahip olan visikletleri alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.