GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

SONER DEMİRAL ADAY ADAYI OLDU

Siyaset 09.12.2018 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SONER DEMİRAL ADAY ADAYI OLDU

Bölgemizin sevilen ismi ve başarılı iş adamı Soner Demiral, Saadet Partisi’nden Çayırova Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Hafta sonu hemşerilerinin de yoğun desteğiyle birlikte Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına gelerek burada ilçe başkanı Yusuf Aksu’ya Aday Adaylığı dilekçesini sunan Demiral ‘’Hayırlı ve güzel dileklerle çıktığımız bu yolda Allah hepimizin kalbine göre versin. Bu seçim diğer seçimlerden çok daha fazla önem arz etmektedir. Artık çayırovanın kaybedeceği beş yılı daha yok.  Saadet Partisi iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç var’’ dedi. AKSU’DAN SAMİMİ DAVET Başvuru dilekçesini kabul den ilçe başkanı Yusuf Aksu ‘’hak üzerine ve insan merkezli hizmet etme düşüncesi olan tüm herkese kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açıktır. Çayırova halkına hizmet etmek için lobilerin adamı, makam sahiplerinin hizmetkarı olmaya gerek yok. Buyurun Çayırova’nın geleceğini Saadet Partisi iktidarıyla birlikte kurtaralım. Birlikte çalışalım’’ diyerek siyasete açık ve samimi bir mesaj gönderdi. Aksu son olarak Demiral’a başarılar diledi. SONER DEMİRAL KİMDİR Siyasi hayatına Refah Partisi gençlik kolları yöneticiliğiyle başlayan Demiral, gençlik kolları başkanlığı, Mahalle başkanlığı, bölge temsilciliği görevlerinde bulundu ve hali hazırda Saadet Partisi Çayıroava ilçe yönetici olarak siyasi çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babası olan Demiral, İnşaat-yapı işleri, proje danışmanlığı ve emlak işleri yapmaktadır. Çayırova da ikamet etmektedir.
Bölgemizin sevilen ismi ve başarılı iş adamı Soner Demiral, Saadet Partisi’nden Çayırova Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Hafta sonu hemşerilerinin de yoğun desteğiyle birlikte Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına gelerek burada ilçe başkanı Yusuf Aksu’ya Aday Adaylığı dilekçesini sunan Demiral ‘’Hayırlı ve güzel dileklerle çıktığımız bu yolda Allah hepimizin kalbine göre versin. Bu seçim diğer seçimlerden çok daha fazla önem arz etmektedir. Artık çayırovanın kaybedeceği beş yılı daha yok.  Saadet Partisi iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç var’’ dedi.

AKSU’DAN SAMİMİ DAVET

Başvuru dilekçesini kabul den ilçe başkanı Yusuf Aksu ‘’hak üzerine ve insan merkezli hizmet etme düşüncesi olan tüm herkese kapımızda gönlümüzde sonuna kadar açıktır. Çayırova halkına hizmet etmek için lobilerin adamı, makam sahiplerinin hizmetkarı olmaya gerek yok. Buyurun Çayırova’nın geleceğini Saadet Partisi iktidarıyla birlikte kurtaralım. Birlikte çalışalım’’ diyerek siyasete açık ve samimi bir mesaj gönderdi. Aksu son olarak Demiral’a başarılar diledi.

SONER DEMİRAL KİMDİR

Siyasi hayatına Refah Partisi gençlik kolları yöneticiliğiyle başlayan Demiral, gençlik kolları başkanlığı, Mahalle başkanlığı, bölge temsilciliği görevlerinde bulundu ve hali hazırda Saadet Partisi Çayıroava ilçe yönetici olarak siyasi çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babası olan Demiral, İnşaat-yapı işleri, proje danışmanlığı ve emlak işleri yapmaktadır. Çayırova da ikamet etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.