Sosyal mesafe kuralları hiçe sayılıyor!

Gebze 29.04.2020 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sosyal mesafe kuralları hiçe sayılıyor!

Korona virüs salgını boyunca uzmanların en çok üzerinde durdukları konu yakın temas. Uzmanlar salgının yakın temasta etkili olduğunu üzerine basa basa ifade ederken bazı vatandaşlarımızın ne yazık ki durumu önemsiz görmeye çalışmaları ve aldırış etmemeleri dikkatten kaçmıyor.

Korona virüs salgını dünyada ve ülkemizde etkili. Her ne kadar ülkemizde verilerde sevindirici rakamlara ulaşsa da ihmal salgını yeniden üst noktalara taşıyabilir. Uzmanlar salgının yakın temasta etkili olduğunu üzerine basa basa ifade ederken bazı vatandaşlarımızın ne yazık ki durumu önemsiz görmeye çalışmaları ve aldırış etmemeleri dikkatten kaçmıyor. Çamlık Parkındaki manzaralar salgın konusunda bazılarımızın halen çok rahat ve duyarsız davrandığımızı gösteriyor. HERKESE SORUMLULUK DÜŞÜYOR Ağaç altlarında güneşli bahar havasının tadını çıkaran Gebzeliler, yakın mesafede oturup bol bol sohbet ederken sosyal mesafe kuralını hiçe sayıyor. Uzun saatler Çamlık Parkında zaman harcayan vatandaşlar, “uzmanların işiniz olmadıkça sokağa çıkmayın” sözlerinden bir haber. Bu manzarayı görenler “Yaşlılarımız evde. Çocuklar evde. Herkes üzerine düşeni yapması gereken bir dönemdeyiz. Bazıları ne yazık ki bu kurallara uymadığı gibi herkesin sağlığını riske atıyor” yorumunu yaptılar.
Korona virüs salgını boyunca uzmanların en çok üzerinde durdukları konu yakın temas. Uzmanlar salgının yakın temasta etkili olduğunu üzerine basa basa ifade ederken bazı vatandaşlarımızın ne yazık ki durumu önemsiz görmeye çalışmaları ve aldırış etmemeleri dikkatten kaçmıyor.

Korona virüs salgını dünyada ve ülkemizde etkili. Her ne kadar ülkemizde verilerde sevindirici rakamlara ulaşsa da ihmal salgını yeniden üst noktalara taşıyabilir. Uzmanlar salgının yakın temasta etkili olduğunu üzerine basa basa ifade ederken bazı vatandaşlarımızın ne yazık ki durumu önemsiz görmeye çalışmaları ve aldırış etmemeleri dikkatten kaçmıyor. Çamlık Parkındaki manzaralar salgın konusunda bazılarımızın halen çok rahat ve duyarsız davrandığımızı gösteriyor.

HERKESE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Ağaç altlarında güneşli bahar havasının tadını çıkaran Gebzeliler, yakın mesafede oturup bol bol sohbet ederken sosyal mesafe kuralını hiçe sayıyor. Uzun saatler Çamlık Parkında zaman harcayan vatandaşlar, “uzmanların işiniz olmadıkça sokağa çıkmayın” sözlerinden bir haber. Bu manzarayı görenler “Yaşlılarımız evde. Çocuklar evde. Herkes üzerine düşeni yapması gereken bir dönemdeyiz. Bazıları ne yazık ki bu kurallara uymadığı gibi herkesin sağlığını riske atıyor” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.